Varm choklad & nyårsafton. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Varm choklad & nyårsafton.

God morgon nyårsafton!

Idag är det nyårsafton och sista dagen på år 2017 – vilken underbar känsla! Jag har verkligen en härlig känsla i kroppen när jag tänker tillbaka på året som varit och ser verkligen fram emot året som kommer. 2018 – ett helt nytt och egentligen ganska tomt år som vi ska få chansen att fylla så som vi själva vill – det är så häftigt! Jag kan känna att en del av mig är alldeles full av intryck och händelser såhär i slutet av året när jag tänker tillbaka på allt som hänt – samtidigt som en annan del av mig är alldeles tom inför året som kommer. En tom känsla som är sådär redo att fyllas med nya äventyr. Det här året kommer bli spännande minst sagt.

Igår snöade det väldigt mycket här i Göteborg. Ingenting la sig, men det var så mysigt att både titta ut på de vita flingorna och sedan ta en promenad i kylan. Vi kom ut rätt sent och när vi kom in igen var det redan dags för middag. Det blev kycklingpestopasta och när Emilia somnat så dukade Fredrick och jag upp lite varm choklad framför tvn. Det var ett mysigt avslut på gårdagen <3

Idag är det ju nyårsafton som sagt och vi ska faktiskt hålla oss hemma. Precis som tidigare år så går vi nog ner till operan för att titta på fyrverkerierna vid 17, men sen blir det raka vägen hem för att äta oxfilé och potatisgratäng – mums!
Vad ska ni hitta på? 🙂 

Nu ska kaffemaskinen på och jag ska invänta familjen som fortfarande sover. Jag ska passa på att kolla på en drönare också – det hade ju bara varit så himla häftigt att ha under kommande resor.

Ha en underbar dag!

Kram.

Ni var ett par stycken som frågade efter muggarna på Instagram och pappamuggen hittar du här, mammamuggen här 🙂

varm choklad varm choklad varm choklad varm choklad   varm choklad varm choklad varm choklad

En underbar dag igår som avslutades med varm choklad i soffan. Ja, alltså – inte i-i soffan – den varma chokladen höll sig i muggen 😉
varm choklad varm choklad varm choklad varm choklad

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej Johanna 🙂 Vinnaren av köksmaskinen blev en Malin <3 Hon presenterades för ett par dagar sedan, men det är bara bra att du frågar – kanske är det någon mer som missat <3
   Gott nytt år fina <3 <3 <3

Annons