Köttbullekällaren, hemmagjord frappé & hemstäd. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Köttbullekällaren, hemmagjord frappé & hemstäd.

God morgon era energiknippar!

Mår ni bra denna tisdag? Jag mår faktiskt himla bra och är fylld med kärlek för alla era fina kommentarer angående Fredricks olycka. Det är härligt att det finns så mycket kärlek där ute och att ni med era kommentarer låter den florera. TACK! Han mår okej efter omständigheterna – det kunde ju faktiskt gått värre och vi hade änglavakt med oss den här gången. <3
Det är dags att börja ett nytt år och även om sista dagen på 2017 kunde varit bättre så har 2017 även varit det bästa året någonsin och jag kan påbörja ett nytt år full av förväntningar för vad som komma skall. Den känslan är underbar!

Idag kommer vårat hemstäd hit och vi får inte vara hemma mellan 9-12:30. Fredrick har bilen så jag och tjejerna ska försöka hitta på något spännande de här 3,5 timmarna. Jag – som annars brukar ha väldigt många idéer på saker att göra – är helt blank. Men något kul ska vi nog lyckas hitta på 🙂 Barnen börjar inte förskolan förrän nästa vecka så vi har hela den här veckan på oss att hitta på en massa skoj! Har era börjat eller får de lov lite till? 🙂

Vi hade en härlig dag igår med en promenad på stan, lunch ute och med en stad där man kunde höra en knappnål falla. Göteborg var så lugnt och de som var ute såg inte ut att ha något mål – de tillät sig själva att ta det lite lugnt denna nyårsdag och så även vi.
Lunchen blev på Köttbullekällaren vid Saluhallen och det var en överraskande lugn lunch med alla de vakna barnen 🙂 Väldigt mysigt!
När vi kom hem gjorde jag hemmagjord frappé och vi satt inne länge och tjötade hos grannarna. Jag älskar de där svängdörrarna 🙂

Vad ska ni hitta på idag? Har ni börjat jobba än? 

Stor kram till er alla.

gårdag köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren

Gårdagen spenderades bl.a. på Köttbullekällaren som jag tycker har väldigt bra mat. Testa om ni är i närheten av Saluhallen 🙂
köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren köttbullekällaren

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx