Småbarnsföräldrar på date. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Småbarnsföräldrar på date.

Hej på er!

Oj, vilket väder Göteborg bjuder på idag! Regn, kyla och en aning grått på himlen. Under tiden städet var här på morgonen så passade jag och tjejerna på att mysa på café och sedan gick vi vidare för att möta upp mamma på Stadsbiblioteket. Nu är vi hemma igen och jag passar på att beta av lite jobb medan tjejerna leker.

Vilken mysig kväll vi hade igår. Det blev inte bara en liten fika utan en middag på vårt favorithamburgerhak Tugg. De gör verkligen magiska hamburgare och minst lika goda sötpotatispommes. Vi fick 3 väldigt härliga (!) bordsgrannar vars instagrams ni måste kolla in – tatueringsfantaster eller ej. Jag – som varit sugen på att gadda mig ett tag – blir ju inte mindre sugen nu precis. Här hittar ni dem: Niki23gtr (hemsida här), Tastenburn & OscarAkermo 🙂
Vi satt kvar längre än vi tänkt och gick sakta hem i den kalla januarikvällen. Jag känner mig som pånyttfödd och säger ju det – ett par minuter/timmar är allt som behövs för att jag ska kunna hämta hem lite ny energi 🙂

Jag och tjejerna ska dra ihop något mellanmål här hemma nu. Det känns som om vår kyl ekar tomt så nu ska det beställas mat ikväll.
Glöm inte koden GBGMAMMA hos Mathem så får ni 200:- rabatt när ni handlar för 700:- (gäller bara nya kunder)

Mår ni bra annars? Har lill-lördagen behandlat er väl såhär långt? <3

Kram.

Blazern har jag skrivit om förr och länkat till här. Byxorna är ett MÅSTE i varje tjejs garderob – de är förbaskat sköna! I förra inlägget hade jag de svarta – i det här inlägget är de bara i en annan färg 🙂 

Småbarnsföräldrar Småbarnsföräldrar
SmåbarnsföräldrarSmåbarnsföräldrar Småbarnsföräldrar tugg tugg tugg tugg

Gårdagens småbarnsföräldrar på date. Som jag älskar dig min kärlek! <3
småbarnsföräldrar småbarnsföräldrar småbarnsföräldrar småbarnsföräldrar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx