Duracellkanin & gårdagens mysiga dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Duracellkanin & gårdagens mysiga dag.

God morgon!

Hur mår ni? Har ni sovit gott? 🙂 Jag hoppas det! Här började dagen med att jag fick dammsuga upp glas ur vår vardagsrumsmatta för att jag dumt nog ställt ett glas på vardagsrumsbordet igår kväll som Emilia vispade till imorse. Nåja, det är borta nu iallafall 🙂
Imorse vaknade jag av att Emilia hänger över sin spjälsäng och klappar mig försiktigt i ansiktet. Det är som om hon granskar mig med sina fingrar och stryker dem lätt över min näsa och mina kinder. Det var ett väldigt mysigt uppvak måste jag säga 🙂
Jag har precis druckit upp min kaffe och vi väntar bara på att Elise ska vakna innan det är dags för frukost! Har jag sagt att jag älskar att vara föräldraledig?

Igår hade vi en mysig dag. Medan städet var här så tog jag och tjejerna stegen först till Espresso House och vidare mot Stadsbiblioteket för att fika med mamma. När vi kom hem vid lunch så regnade det ute och vi höll oss inne resten av dagen. Jag tog en promenad i det smattrande vädret när Fredrick kom hem och kände mig som pånyttfödd när jag kom hem. Löpning i all ära, men det är inte fy skam att ta en promenad heller. På något sätt hinner man tänka så mycket och jag blir som en duracellkanin uppe i huvudet med alla idéer som ploppar upp 🙂 Vad gillar du mest – löpning, cykling eller promenader?

Idag har vi inget på schemat utan ska börja lugnt. Jag väntar på ett par paket och hoppas att något av dem dyker upp idag. Annars blir det nog bara lite skidklädesletande här hemma så att vi har allt redo för slutet av januari när vi åker iväg på vår skitrip 🙂

Vad gör ni? Hur mår ni? 🙂 Lova mig att ha en fantastisk dag idag – det är du värd!

Kram.

duracellkaninduracellkanin duracellkanin duracellkanin duracellkanin duracellkanin duracellkanin stadsbiblioteket stadsbiblioteket stadsbiblioteket stadsbiblioteket duracellkanin   bloggare mammablogg

Jag är full av energi nu känner jag – redo för 2018 likt en duracellkanin!
duracellkanin duracellkanin duracellkanin duracellkanin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx