Göteborgsmamman

Fridayoutfit.

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

Good morning sunshine!

Okej, så det kanske inte är vidare soligt ute, men desto mer anledning till att ha’ sol i sinne’ tänker jag 🙂
Jag hoppas ni mår otroligt bra och att ni har många spännande planer för helgen. Ni vet den där ”jag-ska-bara-ta-av-blöjan-en-liten-liten-stund-så-det-får-luftas-lite”-tanken som slår en ibland? Den slog mig imorse och slutade med att jag fick torka kiss. Varför lär man sig aldrig?

Medan Fredrick cyklar idag så ska vi andra åka iväg till farmor och mysa. Förutom det så är helgen ganska oplanerad. Jag hade velat åka skridskor med barnen, men vi får se om det blir av imorgon – kanske bättre att vänta till en vardag när det är lite mindre folk?

Igår kändes dagen som en evighet och det är ju inte så ofta den gör det. Vid lunch kom min mamma och syster hit och vi gick bort till Espresso House för att mysa en stund. När vi kom tillbaka var klockan runt 13 och tills att Fredrick kom hem vid 16:30 så hade jag hunnit göra tusen saker och ingenting. Det var både härligt och en aning rastlöst 🙂

Men nu väntar faktiskt frukost hörni! Så fort jag får chansen så ska ni få ett väldigt gott recept på en grön juice som blivit min nya favorit – den var verkligen god!

Ha en underbar dag hörni!

Kram <3

Tröja (världens goaste – kommer i 2 färger)Jeans

fridayoutfitfridayoutfit fridayoutfit bubbleroomstyle bubbleroomstyle bubbleroomstyle bubbleroomstyle bubbleroomstyle bubbleroomstyle

Gårdagens fridayoutfit!

Fler outfits hittar du här.
Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
fridayoutfit fridayoutfit fridayoutfit fridayoutfit
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.