Gåstol – här är nästa Usain Bolt! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gåstol – här är nästa Usain Bolt!

I samarbete med Jollyroom.

Nu går hon snart!

Hej på er! Alltså, jag vet att jag tjatar om det här med att tiden går så snabbt, men blev jag inte precis gravid med Emilia? Och nu går hon ju nästan  den lilla busungen.
Elise gick när hon var 12 månader ganska exakt och Julia gick när hon var 10 månader. Ska det fortsätta sjunka med samma procent så borde ju Emilia gå om 7 dagar, inte sant? 😉 Om 7 dagar blir hon 8 månader och något säger mig att hon kommer gå tidigare än Julia – det bara känns så.

Men precis som med de numer rätt stora tjejerna så blir även Emilia väldigt rastlös och irriterad när hon inte kommer framåt i den takt hon vill. Hon blir nog trött på att krypa och vill komma upp lite för att titta på sina systrar som springer omkring. När Elise var liten fick vi en gåstol som Julia sedan också ärvde. Med Emilia behövdes en ny och den kom till oss för nästan 2 veckor sedan. Hon tycker det är så kul och både Elise och Julia springer förbi för att sätta igång musiken. Att införskaffa en gåstol är nästan ett måste tycker jag – våra 3 tjejer har älskat det och vem vet; kanske är det därför de börjat gå så tidigt? 🙂

Den här gåstolen finns här för dig som undrar 🙂

Kram.  gåstolgåstol gåstol gåstolgåstol gåstolgåstolgåstol gåstol

Här är Emilias nya gåstol! Syns det att hon älskar den? Haha.
 gåstol gåstol gåstol gåstol

I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Malin

  Vi blev tillsagda av BVC att gåstol inte alls var bra och att det helst inte skulle användas alls, så jag har helt struntat i det. Intressant att ni använt det till alla barn! Har ni någonsin fått höra att det inte är bra? Vår son är nån vecka äldre än Emilia och han är ju superintresserad av att gå och vill gärna klättra runt och ta sig fram via saker så jag tror absolut att han skulle tycka om en gåstol, men det känns så fel att köpa en om de nu är dåliga för barnen… Märkligt sånt där, att vissa säger att saker är farliga/dåliga, men ändå säljs det hur mycket som helst. Är ju en djungel att hålla koll på allt!

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej Malin!
   Jag har faktiskt också hört det och var tvungen att fråga BVC 🙂 Tydligen är det så att man tror att det kan hämma barnen att själva lära sig motoriken. Så länge man inte har dem i gåstolen heeela tiden (vilket våra inte har velat iallafall – där räcker 10-15 min för dem, haha) så skulle det inte vara någon större fara 🙂 Jag tror bara det är roligt för dem och att det blir lite som en leksak. Personligen har jag svårt att se hur det skulle vara dåligt för dem – de får ju faktiskt öva på att gå 🙂 Kram! <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx