Hemmagjord pizza & hemligheten bakom en god en! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hemmagjord pizza & hemligheten bakom en god en!

God morgon lovies.

Åh, snälla säg att Emilia har börjat sova bättre igen. Två nätter i rad så har hon bara haft ett enda uppvak – så skönt! Fredrick säger att det är jag som sover tyngre, men det hoppas jag inte, haha.

Hur mår ni denna söndagsmorgon? Jag skulle prompt ta av vad jag trodde var Emilias tomma blöja i luften alldeles nyss – låt oss säga såhär: blöjan var inte tom. Nåja, efter lite ajax och våtservetter så är vi på banan igen.

Igår var vi hos min farmor igen. Det var rogivande djupt in i själen och hade hon bara bott lite närmre så hade jag varit där varenda dag. Vi åt kycklingwraps till lunch, 100 sorters kakor och kaffe till efterrätt och bara var. Tjejerna lekte runt på övervåningen och vi gamlingar satt på nedervåningen och tjitt-tjattrade.
När vi kom hem så mötte vi upp pappan i familjen och det vankades hemmagjord pizza. Hemligheten bakom en god hemmagjord pizza ligger mycket i att förbaka degen. Vi köpte färdig igår och lät den bli sådär gyllenbrun på 225 grader i ugnen innan vi toppade den med godsaker. Tips, tips! 🙂

Idag ska vi försöka rensa bort saker från tjejernas rum här hemma, men annars är det inte mycket på agendan. Jag hämtade hem konstgjord snö för ett par veckor sedan – det hade kanske varit något att göra idag?

Vad ska ni hitta på? 

Kram.

mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg barnleksak barnleksakbarnleksakmammablogg hemmagjord pizza hemmagjord pizza mammablogg mammablogg kaka mammablogg pepparkaka hemmagjord pizza hemmagjord pizza hemmagjord pizza hemmagjord pizza

Mmm, hemmagjord pizza! Inte lika vacker som de köpta kanske, men oj, vad gott det var! 🙂
hemmagjord pizza hemmagjord pizza hemmagjord pizza hemmagjord pizza

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons