Green juice coming up. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Green juice coming up.

Ever tried a good green juice?

Kanske inte, men här ska ni få ett recept på en som faktiskt är god. Den är lite sötare och om man inte tar alltför mycket ingefära så känner man inte något stark eftersmak heller. Gillar du däremot den där lite starkare smaken så är det här receptet kanske något som passar dig bättre? 🙂
Jag körde mina ingredienser i en juicepress – det blir lättare att få bl.a. äpplet slätare. Ingefära är faktiskt en riktig hälsoboost och något som kan hålla dig frisk såhär i vintertider. Den går att ha både i juicer, i te eller varför inte riva ner den i maten? Ingefära går också att köpa malen för dig som bara vill kunna strö ner den i grytan 🙂

Du behöver:

1 grönt äpple, 1/2 mango, en näve bladspenat och 1-2 cm ingefära.

Såhär gör du:

1. Skär bort skalet på ingefäran och kör ner allt annat som det är.

2. Kör allting i en juicepress och drick! Så enkelt 🙂

green juice green juice green juicegreen juice green juicegreen juice green juice

A healthy, tasty green juice!

Fler recept hittar ni här.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx