Göteborgsmamman

Urbanista Seattle BT & 4 veckor efter operation.

I samarbete med Urbanista.

God morgon!

Hoppas ni mår underbart denna måndag. Jag känner mig verkligen så redo för den här veckan och vi ska passa på att busa runt ordentligt här hemma idag när det är tjejernas sista dag på lovet – imorgon ska de få träffa alla sina vänner igen! 🙂

Den här veckan tycker jag vi börjar med en ’dagens’!

Dagens känsla: Jag har börjat sakna Fredrick som en nykär tonåring under dagarna när han inte är hemma och jag fick så mycket mersmak på att gå på fler dejter efter förra veckan. Vi har haft en så lång period där vi ”bara” varit föräldrar och vi har inte hunnit umgås så mycket på tu man hand. Om ett par månader – när Emilia är lite äldre – så kommer vi kunna åka iväg en natt eller två med jämna mellanrum för att få lite egentid och hämta energi.
Dagens tuttar: Idag är det 4 veckor sedan jag opererades och jag mår faktiskt himla bra. Jag har ett band som går runt ryggen och som ligger ’ovanför’ brösten för att ge dem en naturligare form. Eftersom jag la in ganska mycket så kommer det bandet få vara kvar ett par veckor till – men nu kan jag börja träna försiktigt och köpa nya bhar! 🙂 Efter 4 veckor ville min kirurg att jag skulle ta bilder och skicka till honom – det är nu gjort och allt såg bra ut. Skönt!
Dagens antal koppar kaffe: Har jag tappat räkningen på. Kaffe är farligt gott och löjligt enkelt i en Nespressomaskin. På gott och ont – gott för själen och ont för plånboken.
Dagens hittepå: Vi väntade med att göra egen snö tills idag istället. Det är tjejernas sista dag innan förskolan börjar imorgon igen och då ska vi såklart ha så roligt som det bara går!
Dagens grej: De här balla lurarna från Urbanista som Fredrick fick i julklapp. De spelar musik via bluetooth och strömmar otroligt bra kvalité på musiken. Att de är sladdlösa älskar jag och kommer vara perfekta när Fredrick cyklar inomhus! Den här modellen kallas Seattle och kommer i andra färger (bla en så snygg rosa!), men det finns fler varianter såklart 🙂
Dagens komihåg: Boka tid för klippning, Malin. Ditt hår är alldeles för långt nu!
Dagens middag: Står redan och förgräddas. Den frusna fläskfilén slängde jag ner i slowcookern tidigt imorse. Mums!
Dagens väntan: Idag ska jag hålla mig hemma fr.o.m. klockan 07 till 16 för att invänta paket. Bra att snöbollskriget kommer äga rum på innegården! Men den som väntar på något gott och det här är faktiskt till Elise inför vår skidresa i slutet av januari. Spännande!

Nu ska jag duka fram frukosten och mysa med tjejerna!
Hoppas ni får en underbar dag!

Kram. urbanista urbanista urbanista urbanista urbanista urbanista urbanista seattle urbanista seattle

Testar Urbanista Seattle BT. Både enkla att koppla upp och sladdlösa. Dessutom streamar de ljudet otroligt bra!

I samarbete med Urbanista.
urbanista seattle urbanista seattle urbanista seattle urbanista seattle

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.