Hemmagjord snö (vlogg!) & nya underkläder. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hemmagjord snö (vlogg!) & nya underkläder.

God morgon!

Ah. Ah som i njutning. Jag har precis slagit mig ner på Espresso House efter att ha lämnat barnen på dagis efter en lång ledighet. Det här är livet. Livet att kunna få känna lyckan av att ha en familj och livet att verkligen kunna ta vara på de här lugna tillfällena. Underbart.
Tjejerna sprang verkligen in till sina avdelningar idag. Det märktes att de längtat efter både fröknarna och kompisarna under de lediga dagarna. Vi har då verkligen haft tur med vår förskola – den är fantastisk på alla sätt och pedagogerna där värnar så mycket om barnen. Det känns verkligen att de är i goda händer och ger mig ett enormt lugn när de spenderar så pass många timmar där varje vecka.

Igår avslutade vi lovet med snöbollskrig! Äntligen! Och som tjejerna älskade det. Hela eftermiddagen tjatade de om att få gå ut igen och igen. Vi körde två omgångar igår och sen lovade jag dem att fortsätta till helgen igen så pappa kunde få vara med.
Den konstgjorda snön kommer härifrån och luktade så gott. Kolla in videon här nedan så får ni se hur skoj vi hade 🙂
När Fredrick kom hem senare på kvällen tog jag en promenad och sedan gick vi alla ner till Change för nya underkläder – ni ska få se dem sen! Jag älskar dem!

Idag ska jag verkligen mata ut mail och jobba på som bara den. Det blir ju så efter en lång ledighet, men det är bara kul!

Hoppas ni mår fantastiskt och att ni får en go tisdag!

Kram.

hemmagjord snö bubbleroom hemmagjord snö hemmagjord snö

Den här bilden är tagen av proffsfotografen Julia! 🙂 <3
Gissa om barnen var helt slut efter dagen? Igång non-stop!
Skorna på bilden har jag tipsat om innan – så sköna och lagom höga! 

hemmagjord snö hemmagjord snö hemmagjord snö hemmagjord snö  hemmagjord snö hemmagjord snö hemmagjord snö

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx