Old cameras. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Old cameras.

God kväll.

Åh, ögonen gick precis i kors på mig, men plötsligt inser jag att jag glömt visa er en sak och jag blir så lyrisk att jag bara måste öppna datorn. Haha, arbetsskadad gissar jag på 🙂 Men jag vill så gärna dela med mig!

När jag var hemma hos farmor häromdagen så började vi prata om fotografering och hur roligt jag tyckte det var. Farfar var fotograf och hon sa att jag måste ärvt det från honom. Det tror jag också! 🙂 Med mig hem fick jag två av hans gamla kameror och jag kan inte sluta titta på dem. Tänk om man kunde få springa runt med en sån här på stan!

Är de inte läckra?

Tack älskade farmor!

Kram.

rolleiflex franka rolleiflex franka old cameras old cameras old cameras old cameras old cameras old cameras old cameras

Ser ni de här gamla kamerorna? Jag kan titta på dem i evigheter! Tack farmor och farfar <3

old cameras old cameras old cameras old cameras

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons