Årets första semla & en video alla föräldrar måste se. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Årets första semla & en video alla föräldrar måste se.

God morgon!

Hur mår ni? Jag har verkligen vaknat med mycket energi och ska försöka fördela den väl över dagen 🙂 Det är så mycket jag vill göra och om jag då bloggar innan det är dags att gå utanför dörren så hinner jag kanske med extra mycket idag! Mycket av det som ska göras är faktiskt rena mail, avstämningar och planering för kommande blogginlägg (vad vill ni se mer av?!) men jag ska även planera kommande vlogg, resor och även hinna städa lite här hemma. Jag såg en video häromdagen som jag måste få dela med er. Jag grät av skratt och önskade att vi också fortfarande hade barn som kröp! Emilia kryper visserligen en liten, liten bit, men hon ställer sig upp mot det mesta och det skulle inte bli mycket skurat. Titta på den här videon!

Haha, visst hade det varit så praktiskt?! Nåja, jag får nog städa själv den här gången iallafall 🙂

Igår sprang som sagt barnen in på förskolan och för att fira deras första dag efter lovet så smygstartade vi på semlor! Min mamma, syster och jag var på mammas farfars grav (vad blir mammas farfar till mig egentligen? Inte gammelfarfar väl? Eller? Känner mig helt lost, haha) under dagen så mamma följde med oss hem för att mysa lite med barnen medan jag gjorde iordning varsin semla.
Jag älskar semlor! Och för mig ska det vara mandelmassa, men för min syster ska det vara vanilj. Hur äter du dina? En del gillar ju inte grädde (hur är det möjligt?!) så själva bakelsen behöver ju inte vara för alla vare sig man har mandelmassa eller vanilj i heller såklart 🙂

Gud så jag pladdrar. Jag måste komma igång här hemma! Barnen måste väckas och jag måste duscha. Dessutom håller mitt kaffe på att kallna och idag behöver jag något varmt.

Vad ska ni göra idag? Vi är redan mitt i veckan och snart är det helg igen! 🙂

Kram.

årets första semla årets första semla årets första semla årets första semla årets första semla årets första semla årets första semla årets första semla årets första semla

Så gott tyckte Julia! 🙂
årets första semla årets första semla årets första semla årets första semla

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Malin

    Jag är inte så mycket för semlor då jag inte alls gillar mandelmassa och har svårt för att äta så mycket grädde. Jag tar hellre en vanlig bulle i så fall! Men favoriten är ändå lussebullar, fy fasen va gott det är och jag får aldrig nog!

  2. Annica

    Din mammas farfar blir din gammelfarfar, din mammas farmor blir således gammelfarmor. Men det blir likadant på din pappas sida, dvs hans farfar blir också gammelfarfar.

    Så man har två av varje – gammelmorfar, gammelmormor, etc.. 😉

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx