Inredningsvis. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Inredningsvis.

God morgon vackra ni!

Jag hoppas ni har sovit gott och att ni känner er taggade på lördag! Tänk att det är helg igen. Har ni något skoj planerat? 🙂
Idag har jag ganska lite tid här på morgonen för något längre inlägg, men jag tänkte att ni skulle få ett bloggtips av mig istället så att ni har något att läsa ändå 🙂

Idag är det INREDNINGSVIS som är tipset – en fantastisk blogg med fokus på, ja, just det – inredning! Inredningsvis.se lägger såklart fokus på just detta, men även med inslag av resetips, presentförslag, stadsbesök, föräldratips mm så detta blir en blogg för alla 🙂

In och kika hörni! Ni hittar bloggen här, här och här! 🙂

Dags att göra sig iordning. Ha en fin dag!

Kram.

inredningsvis inredningsvis inredningsvis

En av de bästa inredningsbloggar tycker jag; Inredningsvis som lägger fokus på inredning men ger en mix av allt.

Här hittar du fler tips! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Maria at Inredningsvis

    Men GUD! detta har ju jag missat 🙁 alltså TACK SÅ HIMLA MYCKET 🙂 jag gillar din blogg jättemycket också Vi borde nästan ta en bloggfika nån gång oss Göteborgar brudar emellan tjöööta lite haha 🙂 Jag har träffat vissa från bloggar och insta irl bla Ellie från Citycatwalk SÅ himla söt gullig tjej. tack igen och KRAMMMMMM Maria på Inredningsvis

Annons