Att ventilera. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att ventilera.

God morgon söndag!

Jag hoppas du mår bra idag! Om inte, så tycker jag verkligen att du ska ändra på det. Vad vill DU göra idag? Kanske ta en långpromenad, rensa hjärnan, planera din framtid eller bara äta glass i stora lass även om ditt nyårslöfte var att låta bli utanför lördagar. Livet är till för att levas och vi lever bara en gång – det är värt att komma ihåg 🙂

Ibland behöver man ventilera lite i ett förhållande tror jag. Bara bryta ut, gråta en skvätt och sen komma tillbaka ännu starkare. Jag tror verkligen på det. För vilken elitidrottare har inte någon gång ramlat med cykeln, rivit ett hinder eller missat ett mål? Jag tror på att vilja och hängivenhet gör även ett förhållande så mycket starkare.
Jag och Fredrick har båda väldigt starka viljor och det är oftast där vi går isär när det händer. Vi ger oss inte, vilket är en rätt ocharmig egenskap i sig. Därför har det varit tyst här i helgen. Vi har behövt bara vara och inte göra någonting. Jag hade helt enkelt inte inspiration nog till att skriva igår och hoppas att ni har förståelsen för det. Det blir så ibland bara 🙂

Igår var jag och tjejerna hos min fina vän Isabella uppe i Nol. Isabella och jag har känt varandra sedan vi var pyttesmå och har bott grannar där vi båda vuxit upp. Sånt älskar jag – hur man håller ihop och trots att vi kanske inte ses jätteofta, så känns det som om det var igår. Dessutom är det kul att kunna skvallra om ens gamla hemstad lite 🙂
Tjejerna lekte med dockhus och ville absolut inte gå därifrån när det var dags. Vi åkte hem, Fredrick hade köpt lite lördagsgodis och resten av kvällen blev väldigt lugn när både Julia och Emilia somnade vid 19. Ibland händer det som man säger!

Idag funderar vi på om det är dags för ett IKEA-besök. Vi behöver nya handdukar och eftersom det var Fredricks förslag så behöver vi säkert något mer. Jag älskar IKEA!
Annars har vi inget planerat. Jag ska planera kommande vecka. Den blir lite hektisk, men på ett bra sätt – det är mycket kul som händer!

Hoppas ni får en härlig söndag och ett ton kärlek till er.

Kram.

att ventilera att ventilera att ventilera att ventilera

Ibland behöver man komma till att ventilera. Lätta på trycket och bara gråta en skvätt. Sen, efter det, så kommer man tillbaka hundra gånger starkare igen.
att ventileraatt ventilera att ventilera

Här är 17 tips till ett långt och lyckligt förhållande – där är ventilation en av punkterna och att faktiskt våga lägga sig ovänner.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons