Ny kamera! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ny kamera!

God morgon söndag!

Hur mår ni? Här hemma har det lugnat sig lite. Elise kräktes imorse igen och Emilia är kass i magen, men nu hoppas jag att det ska vara över. Jag mådde ruskigt illa igår, men tror som Fredrick sa att det berodde mer på för lite sömn (även om tjejerna och jag tog längsta powernapen på dagen, haha) och brist på mat. Det blev en pytteliten bit pizza till middag igår, men desto mer glass. Konstigt det där hur man kan vara sugen på en sak men inte en annan när man är sjuk. Riskakor gick ner, men nätt och jämt pizza som annars är så gott.
Nej, nu är det färdigsnackat om magsjuka, jag lovar. Haha.

VET-NI-VAD?! Jag har ju helt glömt att berätta det här – vilket är galet – men jag har köpt en ny kamera! Jajjemen! Så nu ska jag gå en fotokurs för att utvecklas lite och sen hoppas jag att det kommer bli ännu bättre bilder här inne 🙂 Jag är verkligen så taggad och kände att det var på tiden för en uppdatering 🙂
Kameran jag använde förr var en Sony A6000 (som absolut inte är någon skit!) och den nya är en Nikon D7500 – lite större, men det gör inte mig någonting. Sonyn var ju en kompakt systemkamera, medan detta är endast en systemkamera. En av de häftiga sakerna med Nikon är att den kan filma i 4K så snart måste jag ju göra en ny vlogg! Kanske i samband med skitresan? Hade det varit något? Sen

Nu ska vi äta frukost här hemma och sen blir det till att ta det lugnt även idag. Mitt i alla sjukdomar så är det ändå ganska skönt att inte behöva göra någonting en hel helg. Har jag orken lite senare så ska jag bara ta lite frisk luft, men barnen får stanna hemma.

Hoppas ni får en fin söndag! <3

Kram.

ny kamera ny kamera ny kamera ny kamera ny kamera

Nu ska jag testa kameran allt vad det går och lära mig allt som är möjligt 🙂
Här är ett par bilder som jag fotade igår. Kul att testa sig fram lite grann!
Ny kamera ny kamera ny kamera ny kamera

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx