Acaibowl. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Acaibowl.

God morgon härliga ni!

Hur skönt är det inte med torsdag redan?! Snart är det ju helg och om två dagar åker vi iväg på vår skidsemester! På sistone har vi varit iväg på en del weekends och resor som bara varat för en natt eller två, så det känns nästan lite overkligt att vi faktiskt ska få vara borta och njuta en hel vecka. Men så skönt! Igår fick vi veta att de ska lägga nytt golv i ett av våra rum också – under tiden vi är bortresta – då slipper vi allt damm och meck som det skulle innebära om vi var hemma – det är ju också en befrielse i sig 🙂

Igår startade dagen med Londonplanering och det var ju verkligen inte fy skam. Katarina och jag satte oss på JOS uppe på avenyn där jag testade en acaibowl för första gången. Jag vet – galet va? De där skålarna som varit poppis så länge. Men gud så gott det var. Som en smoothie och fruktsallad i ett – mums!
Tiden flög iväg och när jag sen hämtat tjejerna så mötte vi upp min syster för en liten fika. Då testade vi också ett nytt ställe jag inte varit på tidigare; Johan Nyström som även de har öppnat på avenyn. Det var stort, öppet och perfekt om man har barn/barnvagn. Ett tips till er mammor alltså! 🙂

När Fredrick kom hem hade jag gjort lasagne på köttfärsen vi åt i förrgår och efter att vi ätit så åkte jag iväg för att köpa ett par kängor på XXL. Nu fanns inte de i min storlek, så Fredrick får hämta upp dem i deras andra butik idag istället.
Efter den här dagen var det en trött mamma som la sig och somnade snabbt igår.

Idag har jag en massa att fixa med – både vad gäller resan till Spanien, men också ett par jobb som måste förberedas och komma in. Så jag passar på att blogga nu och jobba med det när jag lämnat barnen sen. Det gäller att vara tidseffektiv, haha!

Hade ni en bra gårdag? Vad ska ni göra idag? Dela nu med er så jag får lära känna er lite! 🙂 Det är alltid kul. Och berätta gärna vad ni vill se mer av här inne – det blir så mycket roligare för både er och mig!

Ha en underbar torsdag!

Kram.

acaibowl acaibowl acaibowl acaibowl acaibowl johan nyström johan nyström johan nyström johan nyström

Gårdagen gick verkligen i fikats tecken och jag fick testa på acaibowl – såå gott!
acaibowl acaibowl acaibowl acaibowl

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Malin

  Jag har inte heller provat acaibowl men är suger på att testa! 🙂 Idag har vi varit på babysim och nu tänker vi bara njuta av en lugn lördag, älskar att inte ha några planer den här helgen då det varit mycket senaste tiden!

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Det var verkligen så gott – du hade älskar det tror jag! 🙂 som en efterrätt fast till frukost 😋
   Åh, babysim – vad mysigt!
   Man behöver ha ett tomt schema ibland – njut nu av helgen underbara du ♥️✨

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx