Göteborgsmamman

Gårdagens outfit & blommor på köpet.

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom och Lindex i form av annonslänkar i gårdagens outfit.

God morgon.

Åh, äntligen fredag och imorgon åker vi till Sälen! Men jag måste erkänna något. Jag har inte börjat packa. Ja, det är lite galet – och dumt kanske? Nu kanske jag glömmer hälften eller i all hast packar med för mycket? Nåja, såhär gör jag alltid – och glömmer alltid något också visserligen. När brukar ni börja packa inför resor? Är det någon som är ute i god tid? Det är väl som med presenter – likt förbaskat står man där i sista minuten och får stressa till något 🙂

Men god morgon på er! Det är fredag och det här kommer bli vår dag – din och min. Jag är ju sådär löjligt förälskad i att köpa hem färska blommor till helgen – det känns lite som min belöning att få ha något fint på bordet efter en lång och fullspäckad vecka. Men nu ska ju vi iväg och då känns det ju lite onödigt att inte få njuta av dem den här veckan.
Men just för att jag älskar blommor så mycket så har jag därför nu tillsammans med Mathem skapat en kod så att ni får en härlig bukett rosor på köpet när ni beställer er mat där! När ni beställer för 700:- hos Mathem får ni alltså en bukett rosor på köpet – gamla som nya kunder. Så slipper ni springa iväg till blomsterbutiken! 🙂 Bra va? Koden ni använder är GBGBLOMMOR. Nu har de även fria leveranser så ni slipper den kostnaden också. Jag värdesätter vår familjetid så mycket här hemma och det här är faktiskt ett av de bästa valen jag gjort när det kommer till att spara in tid – att handla mat på nätet. Det gäller även kläder och allt sånt där också, men mataffären försöker jag verkligen att undvika.

Men nog om mat – jag blir bara hungrig! 🙂

Igår var jag så sjukt effektiv. Jag var iväg och beställde ett nytt bankkort, gjorde ett nytt pass och jobbade häcken av mig tills det var dags att hämta barnen. För så fort de är hämtade så stänger jag ner allt. Jag håller koll på mailen och skulle det komma in något superviktigt så svarar jag såklart, men annars är det barnen i fokus. Det är väldigt skönt att ha som en timer på under tiden de är på förskolan – att veta att man snart får ’gå hem’. 🙂
Idag står på listan: ingenting. Eller, jag ska  lämna in Fredricks cykel eftersom jag var lite dum nog att lova det i ett svagt ögonblick igår när jag ville få hem honom, haha. Nu får jag istället gå 2 km med barnvagn, ett barn bredvid och cykel – bra där! När barnen tar sin nap sen så ska jag passa på att göra om mitt Media Kit eftersom jag behöver ett på engelska – det är en sån där grej som jag kan fila på i evigheter, men jag ska försöka göra det snabbt idag.
Sist men inte minst så måste jag fixa iordning tjejernas reseväskor med små presenter och gott som de kan ha med sig på vägen upp i bilen imorgon, men det kanske jag gör ikväll. Vi får se.

Vad ska ni göra denna fredag och kommande helg?

Ha en fantastisk dag!

Kram.

Hatt / Väska / Tröja / Jeans / Skor

gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit

Gårdagens outfit med en underbar tröja från Bubbleroom och en så älskvärd väska från Lindex <3
gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit gårdagens outfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.