Göteborgsmamman

Göteborg till Sälen & vår stuga.

Goood morgon!

Hur mår ni? Jag sitter här och blickar ut över det snötäckta landskapet i väntan på solen. Jag hade hoppats på en sån där riktigt magisk soluppgång så att jag för en gång skull får fånga det på bild. Det var så vackert när vi kom till Sälen igår och jag tänkte att jag kunde fota efter handlingen, men icke – då var det kolsvart ute, haha.

Vi kom till sälen runt 17 igår och väl framme vid stugan möttes vi av typ 2-3 m snö som låg tjockt framför huset. Kanske inte riktigt vad vi Göteborgsbor räknat med 😉 Det blev till att skotta och när vi precis kom fram till dörren så kastade vi bokstavligt talat barnen över snön, tätt följt av packningen, och sen gick tjejerna och jag in för att börja med maten och värma oss lite. Fredrick krigade tappert vidare. Jösses vad mycket snö det är här! Vänta tills ni får se bilderna! Det är verkligen så himla mysigt.

Idag ska vi lära tjejerna att stå på ett par skidor. Jag har åkt 1 1/2 gång i mitt liv (den där halvan var med mamma i Hundfjället. Jag fick inte stopp och åkte rätt in i en man och slog ut min framtand – inte mitt stoltaste ögonblick kanske) så det blir Fredrick som får lära. Jag tror det kommer gå bra. Elise kan vara ruggigt envis, men Julia, hon kommer nog faktiskt vara rätt duktig.

Emilia försöker väcka alla med sitt dunkande i bordet här nu och jag har precis satt igång kaffet. Åh, så skönt med lite semester 🙂

Ha en fin lördag!

Kram.

Min tröja kommer härifrån och är en sån där riktig mysvariant – så skön 🙂

salebo collectionGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till SälenGöteborg till Sälenstuga sälenstuga sälenstuga sälenstuga sälenstuga sälenstuga sälen

Vi bor i en underbar stuga med tre våningar. Jag ska fota källaren också så ni får se 🙂 Perfekt för barnen att leka runt där nere och Fredrick och jag här uppe 🙂
Göteborg till Sälen Göteborg till Sälen Göteborg till Sälen Göteborg till Sälen Göteborg till Sälen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.