Göteborgsmamman

4 saker som gör mig extra glad just idag!

Tacksamhet.

Hej på er! Varje kväll försöker jag se tillbaka på dagen. Vad har varit bra? Vad har varit mindre bra? Jag kanske vann på Triss, eller kanske var jag på ett tråkigt humör. Även om jag bara vann 30:- på min Trisslott så försöker jag se det som en storvinst och om jag varit på ett sämre humör än vanligt så försöker jag reflektera över vad det kunnat bero. Kanske hade jag sovit dåligt eller känt mig pressad? Då tar vi igen det nästa dag och försöker undvika att det händer igen. Ibland går det, ibland inte. Man kan inte alltid ha bra dagar – för vad vore det för liv om allt var enkelt? 🙂
Nej, jag tror på utmaningar.

En annan sak jag försöker göra är att tänka på 4 saker som jag kan vara extra glad för just idag. Idag tänkte jag dela med mig av mina 4 tankar med er. Mina 4 boostingtankar som vi alla förtjänar att lyfta lite extra och som ger oss skrattrynkor när vi blir äldre.

  1. Solnedgångarna här uppe är magiska. Solen som går ned över de snötäckta trädtopparna är övermänskligt – det går nästan inte att ta in!
  2. Kommande resa till Malaga. Leva i nuet i all ära, men de senaste veckorna har jag tänkt så mycket på resan jag får göra med Triumph nästa vecka. Nu har vi fått schemat för våra 4 dagar och jag kan inte se fram emot det mer.
  3. Min familj. Mamma, syster, Fredrick – alla som finns där varenda dag. Jag är så glad för alla skratt och för all hjälp jag/vi får av våra nära och kära. Att få dela livet med våra nära gör livet till det allra bästa.
  4. Min kamera. Jag måste ge den så mycket cred. Jag är så tacksam för att den finns i min ägo och är min materiella lycka. Det låter konstigt – men tack vare den så kan jag dokumentera livet och vidare dela det med er. Jag vill dock utvecklas – kanske är du fotograf? Kanske är du intresserad av att hålla en liten kurs för mig eller har några tips på vägen? 🙂 Kontakta mig gärna – det hade varit så kul!

4 saker som4 saker som

1 av de 4 saker som gör mig extra lycklig just nu är den här miljön – underbart! 
4 saker som 4 saker som 4 saker som 4 saker som


Fler listor här 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liselotte

    Punkt fyra! Vi tar med oss Emma som modell sen när hon är tillbaka från Brasilien, och kör fotoskola! 🙂 En eftermiddagsfotografering i Botaniska eller nere vid hamnen hade varit fab 🙂

    Ha en fin dag i snön!