Winterinspo från ett vackert vinterlandskap. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Winterinspo från ett vackert vinterlandskap.

God morgon!

Hur mår ni? Jag hörde att det var rätt blåsigt och grått i Göteborg – hoppas ni får det finare där idag 🙂
Jag har sovit som en stock, men vaknade inatt av att jag drömde en mardröm. Inte en hel lång dröm – men jag drömde att det stod en man utanför stugan och just som när jag skulle stänga dörren så får jag se honom stå och hånle mot mig i dörrspringan. Usch. Sån där läskig grej som man inte vågar somna om efter för att man är rädd att drömma det igen.

Men jag mår super och här är så fruktansvärt vackert. Så mycket snö, så ljust och så väldigt, väldigt lugnt. Mycket är bra hemma, men det är något att komma upp hit och ifrån stan för ett tag. Jag trivs i stan, men trivs som fisken i vattnet i den tysta skogen. Igår fick jag min löprunda i den tjocka snön – utan vargar och älgar, haha. Jag insåg hur fjantig jag måste låtit när jag skrev det igår, men det var faktiskt läskigt mörkt. En av er skrev att ni hade björnar där ni bodde – tur att jag inte hann tänka så långt!

Idag åker vi tillbaka till skidbacken! Igår blev det en pulkadag och det var inte alls populärt att gå uppför backarna för att sedan kunna åka ner igen, haha. Det var tydligen inte värt mödan. Å andra sidan förstår jag dem – snön gick ju upp till knäna på tjejerna och det blev tungt för dem att lufsa runt. Hela eftermiddagen tjatade de om skidor så idag åker vi tillbaka till Valle-backarna 🙂

Dags att plocka fram frukosten – jag är så hungrig!

Ha en underbar dag.

Kram.

Elises overall är härifrån, mössan här och Julias overall hittar ni här.

Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo

Bilder från gårdagen och gårdagens mat; kyckling i svampsås med pasta – mums!
Winterinspo Winterinspo Winterinspo Winterinspo 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons