Göteborgsmamman

Aktiviteter i Sälen, någon?

God morgon!

Nämen, står vi mitt i veckan nu igen? Haha, ja, det är ju faktiskt onsdag idag och lill-lördag väntar på att inledas. Emilia är uppe med tuppen som vanligt och det är bara att gå upp och slå på kaffebryggaren. Varför lär jag mig aldrig att förbereda den på kvällen så att jag bokstavligen bara kan göra det – slå på den? Slippa måtta, hälla i vatten som kommer utanför och invänta den goda lukten. Man kanske skulle haft med sig en timer?

Igår sken solen verkligen här uppe i norr! Det var så vackert och efter frukost åkte vi raka vägen mot backen. Man tror ju att det är så tätt inpå frukosten, men när man väl kommer fram till backen så märker man på barnens humör att den där packningen av skidsaker tog längre tid än man trott. Det blev bara något åk för tjejerna innan vi åkte iväg till en våffelstuga i närheten av trollskogen. Vi satt i solen och pratade om hur vi skulle åka tillbaka till backen efteråt. När Julia somnade på bordet bestämde vi oss dock istället för att åka hem. Snacka om att den här snön tar på krafterna 🙂

Vi hade låtit högrevet puttra på här hemma i flera timmar och när Fredrick fått åka lite längd så blev det kött, potatisklyftor och bearnaisesås till middag. Det var gott vill jag lova!
Dagen gick så snabbt och det var en trött familj som la sig igår kväll.

Idag ska jag filma in en grej för Mathem (glöm inte blommorna!) och vi har bestämt att Fredrick tar med Elise eller Julia för ett lite mer lärofyllt pass i backen. Eftersom någon hela tiden måste passa Emilia så blir det svårt att lägga mer tid på en av de stora och de hinner inte lära sig innan det är dags att bytas om igen. Imorgon får nästa åka! 🙂
Vi ska även se om det inte finns några icke-skidaktiga-aktiviteter här i närheten. Vet ni något roligt för barnen att göra i Sälen? 

Dags för det där kaffet att hällas upp. Jag får önska er en magisk onsdag!

Kram.

winterlandscapeAktiviteter i SälenAktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen våffelstuga sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i Sälen Aktiviteter i SälenAktiviteter i Sälen

Magiska snö! Nu behöver jag tips på aktiviteter i Sälen <3
aktiviteter i Sälen aktiviteter i Sälen aktiviteter i Sälen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.