Plugga till influencer & Youtuber! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Plugga till influencer & Youtuber!

Dags att söka in till gymnasiet?

Då kan jag tipsa dig om en linje att välja 🙂
Gymnasieskolan Thoren Innovation School startar två nya linjer där du kan plugga till Youtuber eller Influencer – hur kul hade inte det varit?!

Influencer-linjen kommer fokusera på entreprenörskap, journalistik och reklam och de båda programmen går ut på att eleverna ska arbeta med sig själva som varumärke i sociala medier.
Jag har personligen aldrig lärt mig så mycket som under den tiden jag jobbat med bloggen. Att kunna bli egen företagare och allt vad det innebär är en stor lärdom att ta med sig i livet.

Har du redan gått ut gymnasiet? Ingen fara! Kalix Folkhögskola har en 20 veckors kurs för att bli just Youtuber 😉

Det var dagens kvällsskvaller hela vägen från Metro!

Kram.

plugga till influencer/youtuber

Skulle jag pluggat vidare IDAG så hade jag velat gå en sån här utbildning faktiskt. Jag har aldrig lärt mig så mycket om många viktiga ämnen under tiden som influencer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. paulinagunnardo

    Väldigt häftigt att influencer marketing har utvecklats så mycket och så snabbt! Och att det går att kombinera med så många olika saker. Jag hade aldrig aldrig aldrig trott att det var det här jag skulle göra. Hade ju siktet inställt mot att forska i psykologi. Tills jag kom på att jag ville nå ut med det istället för att känna mig instängd på psykologiska institutionen någonstans. Och så visade det sig att det gick att kombinera. Väldigt kul!! 🙂

Annons