Göteborgsmamman

Visit Denmark & möts av safari och den fallande fyren.

Hello Happy Friday!

Hej på er! Mår ni bra? Jag hoppas verkligen det!
Jag och Emilia hänger här i köket och väntar på att de stora monstrerna ska vakna. Jag står och ska precis boka flyg till London – jag har lovat Katarina att ha det klart innan hon kommer hit idag och vi ska kolla på hotell. Ute i sista minuten, men vad sjutton! 🙂

Igår började dagen med en mysig kaffe tillsammans med Jenny och Maja och vid lunch for jag på en härlig presslunch med Stena Line och Visit Denmark. Det är faktiskt inte klokt vad Danmark har mycket att bjuda på. Små guldkorn så som badland, badhus (även om Badhusets badhus har brunnit ner – den ska byggas upp igen och är klar 2019!), en fyr längst upp som pga naturens utveckling inom 2 år kommer falla ner i vattnet och sen förstås: safari! Jag hörde att på ett av deras safari så kan man faktiskt få tälta bland djuren – det hade ju varit något! De har då byggt upp som på en höjd där de slagit upp övernattningsbara tält. Tänk att få sova bland giraffer och zebror! 🙂
Vi åt på Oscar och den lille här i Göteborg och det var kul att få träffa både nya och bekanta ansikten igen. Tusen tack Stena Line och Visit Denmark för den här dagen!

Idag är det mycket på agendan! Katarina kommer som sagt hit vid lunch och vi ska kolla hotell. Thule kommer även förbi under dagen för att lämna en vagn och sen blir det besök av Fredricks föräldrar som äntligen kommit hem från sin alltför långa resa. Det blir mysigt! 🙂 Jag har lite att fixa med inför resan, men annars är jag nog ganska set! Imorgon bitti ska jag till frisören och jag kunde verkligen inte längta mer – det känns som om jag har ett mindre skatbo där uppe 🙂 Det blir kort och det blir blont! Så skönt!

Vad gör ni idag? En del är ju faktiskt lediga på fredagar (sån lyx!) – är du en av dem? 🙂

Ha en underbar kick-ass-friday!

Kram.

visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark visit denmark

Igår hade jag en härlig lunch med Visit Denmark och möttes av den här lilla skruttan när jag kom hem. Gladgis! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.