Grand Hotel Miramar & Triumph dag 1. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grand Hotel Miramar & Triumph dag 1.

Heeej!

Nu har jag äntligen landat i sängen på hotellrummet här i Malaga. Vi bor på Grand Hotel Miramar i centrala stan som är G-U-D-O-M-L-I-G-T! Jag får liksom inte nog. Det är bara så himla vackert.

När jag kom till flygplatsen imorse så hade jag inte checkat in hemma eller 2 timmar innan vilket resulterade i 500:- fattigare. Jag visste inte ens att man kunde göra det? Miss av mig 🙂 På flyget kom jag iallafall och min syster var snäll och körde mig mitt i natten, haha 🙂
Flygresan gick smärtfritt och jag satt och läste, löste korsord och lyssnade på musik. Jag kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist och även om det var skönt, så tröttnade jag ändå rätt snabbt. Är inte det konstigt? Man suktar efter egentid, men när man väl får den så vill man ha sina små spratteltroll tillbaka och landa mitt i allt som så fint kallas fullt ös.
På Malagas flygplats möttes jag av en egen skylt och slängde snabbt iväg ett sms till Fredrick. “Jag fick egen skylt och egen chaufför! ;)” Han bara skrattade. När vi körde upp på uppfarten tappade jag hakan. Ni måste verkligen få se miljoner bilder på hotellet – det är magiskt.

Så jag är väl i någon typ av bubbla just nu. Det kom precis in en kvinna och fyllde på min vinkaraff (fast den var tom när jag kom – jag har alltså inte druckit upp en hel karaff. Info.), solen lyser och jag ska ta mig ut för att se om jag kan hitta någon lunch. Ikväll vid 20 ska vi träffa alla andra influencers och äta middag tillsammans. Det ska bli så himla kul och jag ska försöka knäppa 1000 kort till er och hålla er uppdaterade på Instagram 🙂

Lunch var det – min mage kurrar! Mår ni bra?!

Kram.

grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel miramar grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga

Jag har det verkligen så himla bra just nu, men jag saknar också redan familjen hemma. Snacka om kluven, men jag lovar att njuta 🙂
grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga grand hotel malaga

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Maria Ljungström

    Malaga har jag tyvärr inga bra minnen från haha 🙂 jag skulle bjuda killen på julklapp med resa dit typ 2014 det slutade med att det var ISKALLT regna varje dag vi frös som fan gick med raggsockar det stank bensin i hela stan och jag fick migrän i två dagar hahha Hoppas din resa blir bättre 🙂 Kram Maria på Inredningsvis

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx