Göteborgsmamman

Triumph dag 3: Relay Race!

God morgon pinglor!

Hoppas att ni mår ruggigt bra och att ni är redo att ta den här tisdagen med storm! Det är jag! 🙂 Och det är ju faktiskt semledagen idag – kommer ni äta någon? Jag åt innan jag åkte, men kan inte lova att det inte kommer slinka ner en till när jag kommer hem.

Idag är det andra filmningsdagen och jag kommer att vara klar redan vid 14-tiden. Det är verkligen ett pressat schema vi går efter där det handlar om minuter för att vi ska kunna hålla tiden. Man har 30-minuter frukost (om man inte går ner tidigare), 30 min hår & smink, 30 min styling och sen står taxin och väntar på dig för att köra dig till destinationen där plåtningen ska vara. Det är verkligen så himla kul och alla är så glada. Vi är 23 tjejer som aldrig träffat varandra, men som det redan känns som om man känt sedan barnsben. Det är en obeskrivligt härlig känsla! 🙂

Idag kommer plåtningen vara nere på stranden. Första scenen som jag ska vara med i kallas för Relay Race. Scenen innan den heter Acroyoga och Acroyoga Pyramid – får jag säga att jag är lite glad att jag slipper vara med där? Haha. Jag som är stel som en pinne!

Nej, att vara här är verkligen så himla kul och jag känner mig mer än lyckligt lottad. Här har man hittat vänner för livet och samtidigt fått filma Triumphs kommande reklamfilm – är inte det sjukt? När hände allt detta mig?
Jag filmar så mycket det bara går så det kommer komma en vlogg – men jag väntar tills den här dagen är slut med att redigera ihop den 🙂

Dags för frukost! Hoppas ni får en underbar dag!

Kram.

Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race! Triumph dag 3: Relay Race!Gårdagens fantastiska dag innebar också en rätt trött tjej som däckade i sängen direkt efter middagen vid 22. Men vi har såå kul att jag tror att jag drömmer!
Triumph Triumph Triumph Triumph 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.