Göteborgsmamman

Triumph dag 4: hemresan.

God morgon!

Hur mår ni? Hur många av er åt semlor igår? Haha. Jag längtar hem så mycket till att själv få smaska i mig en goding! 🙂

Jag sitter här i sminkrummet och inväntar min taxi som kommer om ett par timmar. Det är fortfarande ett par tjejer som ska fotas idag och som blir fixade as we speak. Det känns på något sätt väldigt, väldigt sorgligt att åka hem idag, men samtidigt ska det bli väldigt, väldigt skönt att få pussa på Fredrick och tjejerna. Åh, som jag längtar efter de små trollen! Och alla hjärtans dag idag – visst innebär det extra mycket kärlek? 😉

Igår lös solen här i Malaga och även om vinden var iskall så var det riktigt varmt när man väl hamnade i lä. Vi fotade och filmade på stranden och åt i en av restaurangerna efteråt med utsikt över vattnet. Det var underbart! Efter plåtningen åkte vi tillbaka till hotellet och jag smet ned till gymmet för att lyfta lite vikter. Det var skönt – jag har ju inte varit på gymmet på evigheter och nu fick den lilla sessionen mig att längta tillbaka. Jag får helt enkelt pressa in det i schemat när jag kommer hem 🙂

Imorgon har jag möten hela förmiddagen, men annars är resten av veckan ganska lugn. Det är många planer som far runt i huvudet och som ska ner på pränt. Sen åker jag ju till London om två veckor igen, men efter det – efter det är det många helger hemma kan jag lova.

Vad gör ni idag? 🙂

Kram.

triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph triumph

Tack underbara Triumph för de här dagarna – jag har haft en alldeles magisk tid och hoppas vi ses snart igen. Ni är bäst!
triumph triumph  triumph  triumph 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.