Göteborgsmamman

Träningsschema och ett bra upplägg med barn.

God morgon!

Söndagen här hemma har verkligen börjat lugnt med lång frukost och glada barn. Till och med Julia och Emilia – som varit vakna sedan en okristlig tid – är fortfarande på ett gott humör 🙂 Mysigt!

Igår fick jag äntligen komma tillbaka till gymmet. Jag har bestämt mig för att lägga helgerna åt styrka på gymmet och sen springa när tjejerna är på förskolan istället och jag bara har Emilia hemma. Jag tycker det är lättare att springa än gå till gymmet när man har en liten tjej som är med och är säker på att den här typen av träningsschema passar mig bättre.
Jag körde lite helkropp och har alltid haft som mål att köra 8 olika övningar innan jag får gå hem. Igår blev det 10 min löpning + 8 styrkeövningar + 10 min löpning – det var så skönt och det känns härligt att vara igång igen. Inte bara för att få en tonad kropp, men att lägga till styrka i min träning gör att jag blir starkare och orkar mer med barnen. Dessutom utsöndrar man endorfiner vid träning vilket gör en lite extra glad – och lycka kan man ju aldrig få för mycket av! 🙂

När träningen var avslutad igår promenerade vi på stan och köpte med oss grekisk mat hem samt lite gott till mello. Julia smet in till grannen vid 20 och somnade så fort hon kommit innanför dörren, haha. Lilla snuttan. <3

Veckan som kommer är fylld med roliga saker! Imorgon har jag möte med min PR-byrå, på onsdag är det event hos Big Baby och på fredag åker jag till London. Tjohoo! Jag håller på att klippa ihop en video från Malaga också – den ska ni få se snart! 🙂

Hur mår ni? Vad har ni gjort i helgen och vad ska ni hitta på idag? 🙂 

Kram.

träningsschema träningsschema träningsschema

Så skönt att vara tillbaka på gymmet och skönt med ett nytt träningsschema!
träningsschema träningsschema träningsschema träningsschema

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.