Mitt första event! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Mitt första event!

God morgon mina favoriter!

Åh, idag är det äntligen, äntligen dags – jag ska få ha mitt första event! En vän till mig är gravid och tillsammans med Big Baby (fd Babyproffsen) så ska vi ha en babyshower bara för henne! Det ska bli så kul och jag vet att utöver vänner så kommer även ett par av er komma – det ser jag fram emot extra mycket 🙂 Det ska bli så spännande att ses!

Jag har verkligen noll tid att sitta här egentligen – jag vet ju inte ens vad jag ska ha på mig än! Eftersom jag igår fick hämta Julia tidigare från dagis pga feber så kommer mamma hit idag och passar barnen så att Julia får vila hemma idag. Knölen på nacken kunde bero på att det var något som låg och väntade på att spricka ut och vi skulle därför avvakta under helgen. Så på något sätt känns det skönt om det är så att hon kanske blivit lite februari-sjuk – får man säga så? Ni förstår vad jag menar. Jag hoppas den där lilla ärtan försvinner inom de närmsta dagarna och att den bara berodde på en förkylning.

Innan jag hann hämta Julia från förskolan så hann jag dock ta en morgonkaffe med Maja, Jenny och hennes kille. Jag tycker det blir en bra tradition att fortsätta med det framöver – det är så lugnt, avslappnat och vi lyckas alltid att lämna jobbet utanför. Det är ett bra sätt att hämta energi och lycka och tillsammants med dem kan jag verkligen luta mig tillbaka och bara njuta av stunden. Det tackar vi för!
När vi druckit upp kaffet kom svärmor och umgicks med oss tills klockan slog 15. När svärfar gjorde oss sällskap vid lunch fikade vi med semlor och tog en promenad på stan där jag fick köpt Emilias outfit of today. Nu är det tveksamt om hon följer med, men annars har hon ju en outift tills nästa gång vi hittar på något 🙂

Nej, dags att dra på sig kläderna! Har jag något som är både rosa och blått tro? 😉

Kram på er!

mitt första event mitt första event mitt första event mitt första event mitt första event mitt första event

Idag är det dags för mitt första event! Så förbaskat skoj!
mitt första event mitt första event mitt första event mitt första event

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.