Göteborgsmamman

The Ivy Chelsea Garden.

Hej på er sköningar!

Hur mår ni? Vi ligger just nu på hotellrummet och jag är verkligen totalt slut. 4:40 ringde klockan imorse och 6:55 gick flyget. Eller, det skulle gå då – men vi lyfte inte förrän 30 minuter senare. Men vad gör det om 100 år? 🙂

Idag har vi fotat, fotat och fotat lite till. Jag har tappat räkningen på antal gånger vi åkt tunnelbana och mina ben värker på ett underbart sätt. Vi har verkligen gjort London på en dag! Imorgon ska vi träffa ett par andra instagrammare här och blir guidade genom resten av staden. Solen ska lysa och vi ska verkligen njuta av de hela 6 grader som vädret lovat 😉

Jag bjuder på en himla massa bilder. London är verkligen fantastiskt och jag ska ta vara på de dagarna vi kommer att spendera i den här vackra staden.

Hur mår ni? Har ni haft en härlig fredagsmysig fredag? 🙂

Kram.

the ivy chelsea garden the ivy chelsea garden the ivy chelsea garden the ivy chelsea garden the ivy chelsea garden london london london westminister westminister harrods gucci harrods harrods harrods harrods harrods

En bra start på vår Londonhelg! Kolla bara in The Ivy Chelsea Garden!
The Ivy Chelsea Garden The Ivy Chelsea Garden The Ivy Chelsea Garden The Ivy Chelsea Garden

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vilka härliga foton från London! Inser att jag måste åka dit igen. Senast jag var där var i maj-06 när jag väntade Alida. Sista resan before baby 😊
  Önskar dig en fin vistelse i London!

  Kramar!

  P.s Var himlans mysigt att äntligen träffa dig irl i onsdags! Ds.

  1. Malin Stensson

   Det var så mysigt att träffa dig också! Vi ses väl snart igen hoppas jag? 🙂
   Åh, London är fantastiskt och faktiskt – när man väl gjort det ett par gånger – så är det inte så svårt med tunnelbana som jag trodde det skulle vara, haha. Vi har gjort hela London på snart 3 dagar och det känns grymt. Det är ju en otroligt vacker stad! 🙂
   Jag var här när jag var 19 kanske och det har hänt så mycket sedan dess inser jag! Du får åka hit och upptäcka staden på nytt 🙂
   Kraaam <3

 2. Jenny

  Wow vilka fina bilder! Ni verkar ha haft en toppen dag, kul. Jag har aldrig varit i London men ska definitivt åka dit längre fram. Vore kul om du kunde ge lite tips på nice ställen, t.ex caféer och sevärdheter.. Ja allt möjligt. Ha en fin resa!

  1. Malin Stensson

   Vad go du är – tack snälla! Ja, London är fantastiskt. Jag delar gärna med mig av tips – i en så här stor stad kan det faktiskt ibland vara skönt om någon annan berätta om saker man inte får missa 🙂 Ska se vad jag kan knåpa ihop! Kram going och ha en underbar helg <3