Göteborgsmamman

London & platser man måste se.

God kväll på er!

Hoppas ni mår strålande denna söndag.
Ja, då var dagen D slut och vi har precis varit ute och ätit middag på Nando’s och kommit tillbaka till hotellet. Jag är verkligen alldeles slut och det är med ett leende på läpparna som jag lutar mig tillbaka här i sängen. Vi har verkligen haft 3 toppendagar här i London och knäppt mängder med bilder, träffat härliga tjejer och bara haft en lyxig liten resa. Det sista jag gjorde idag var att springa in på Disney Store på Oxford Street och köpte lite presenter till tjejerna där hemma. Gissa om de kommer att bli glada! 🙂

Idag började vi dagen med frukost här på hotellet, ut vid 8 för att fota vid bl.a. Primerose Hill (där bl.a. Paddington spelades in till viss del), brunch med Bethany vid 11 på Jackson + Rye, vidare mot China Town, Covernt Garden, en tågstation och sen slutade vid med en kaffe på Sans Pere. När vi sagt hej då till Beth åkte vi till Oxford Street, sprang då in på Disney Store och var hemma vid 17. Först efter 19 orkade vi oss ut igen för lite middag och nu blir det snart sängen – underbart!

Så även om de här dagarna har varit packade med saker så har det varit skönt att landa med känslan att vi inte hunnit missa något (vad vi vet, haha). Imorgon åker vi hem tidigt och det ska verkligen blir underbart att få träffa alla där hemma. Åh, som jag längtar!

Ha en fin kväll mina underbara tjejer och killar.

Kram.

london london telephoneboxlondon london primerose hill primerose hill jackson rye jackson rye jackson rye chinatown chinatown london chinatown london covernt garden covernt garden london sans pere london

Åh, jag har haft en så himla mysig helg här i London. Nu åker vi hem och jag får äntligen pussa lite på mina favoriter. <3
Borta bra men hemma bäst – eller vad är det man säger? 🙂
London London London London

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Åh Covent Garden är verkligen en av mina favoriter i London! Sen gillar jag shopping på Oxford Street, byggnader i Notting Hill, Kings Cross stationen och så enormt mycket mer! Pluggade i London en termin och tyckte verkligen om det, men insåg att jag nog ändå ville bo i Sverige fastän jag då i flera år hade trott att jag så småningom skulle flytta till England. Och nu några år senare sitter jag här i Sverige med familj. Härligt livet är 🙂