Göteborgsmamman

Borta bra, men hemma bäst.

Hej på er!

Jag. Är. Hemma! Det är så skönt att vara både på svensk mark men också hemma. Jag har pussat ihjäl de små här hemma och om ett par minuter kliver pappan i huset innanför dörren.
Direkt när jag kom hem vid 13 var det raka vägen till tandläkaren med Julia för ett rutinbesök och nu står middagen redan på bordet. Fredricks föräldrar var änglar som hämtade oss på flygplatsen som en överraskning medan mamma passade barnen. Jag har väl sagt många gånger förut hur glad jag är att vi har dem alla i våra liv? <3

Ikväll ska jag stänga ner allt och bara mysa i mängder. Kommande vecka är relativ lugn och det är det jag behöver just nu – bara få en lugn stund och jobba med det jag älskar mest 🙂 Under 4 dagar hinner man saknar familjen bra mycket alltså och det är underbart att ha någon att komma hem till.

Hoppas ni mår bra! Vi hörs imorgon igen <3

Kram.

veckansborta bra borta bra världens godaste tacopaj

Borta bra, men hemma är då verkligen bäst 🙂 <3
Här är världens godaste recept på världens godaste tacopaj! Missa inte! 🙂
Borta bra Borta bra Borta bra

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Malin Stensson

      Söt du är! Tack! Jag svarade på din fråga i dagens inlägg – men det är gjort i Canva! Ett program som är online och som även passar perfekt när man ska göra förhandsbilder till tex Youtube 🙂 Kraaaam <3