Göteborgsmamman

5 saker jag vill fixa hemma.

God morgon!

Är det bara jag som har väntat på att sista dagen i den här månaden ska vara här? Februari blev verkligen en månad där jag hade nästan varje dag inbokad och även om det har varit jättekul så är det skönt att nu istället ha saker att blicka tillbaka på 🙂

Igår var det bitande kallt här i Göteborg. Jag startade dagen med en kaffe tillsammans med Maja och Desirée och mötet som skulle infallit vid lunch sköt vi på tills på fredag. Istället smsade jag grannen och mötte upp henne för en lunch tillsammans med en övertrött Emilia. Men humöret var det inget fel på – man bara kände att hon måste, måste, måste vilja sova snart? Det var för spännande helt enkelt eller så var den scones hon fått i handen alldeles för god för att somna ifrån 🙂
Resten av dagen försvann i ett svep och vips så var det dags för sängen.

Det är verkligen så kul att komma hem igen när man har varit borta – jag får så mycket inspiration till att vilja ändra om! Tycker man ser mycket med så andra ögon.
Mitt fokus nu får bli:

  1. Sälja vår Bugaboovagn. Vi använder den så otroligt sällan och då känns det kul om någon annan kan få användning för den istället.
  2. Städa i och ovanpå vår garderob. Rensa bland väskor och de leksakslådor som vi ställt där uppe. Dessutom har vi alldeles för mycket kläder som inte används.
  3. Köpa lite nya tavlor till hemmet. Jag älskar de svartvita som man kan hitta överallt på nätet, men spana in de här färgglada tavlorna från Mynewart.
  4. Se över ny soffa. Vår soffa har verkligen börjat göra sitt och den vita färgen är som bortblåst. Inte ens klorin kan hjälpa nu 🙂 Dessutom har tyget gått sönder på ett ställe av slitage så det är på tiden att vi får in en ny! Kanske någon i den här färgen mot vår vita vägg?
  5. Rensa bland barnsaker. Det är så mycket som tjejerna inte använder här hemma just nu och som kan skänkas till behövande. Har ni tips på något ställe utöver Myrorna som kan tänkas ta emot sånt?

Ja, listan kan nog göras dubbelt så långt, men vi börjar här. Jag älskar ju att städa, men ibland vet man inte vart man ska börja. Jag tror nog att garderoben får bli prio ett. Eller Bugaboo först – så kan den ligga och marinera på Blocket? Så gör vi nog!
Dags att sätta igång!

Och ja, just det! Sofie undrade hur jag gjorde det här kollaget och det är i Canva – ett program på nätet som är guld även när man ska göra förhandsbilder till YouTube 🙂

Ha nu en underbar lill-lördag!

Kram.

5 saker 5 saker 5 saker 5 saker 5 saker 5 saker 5 saker 5 saker

En fika igår med härliga tjejer. Först Maja och Desirée och sen grannen Sofie. Jag saknar det där tjejgänget – kanske kan vi skapa något nytt tillsammans? 🙂
5 saker 5 saker 5 saker 5 saker 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.