Göteborgsmamman

Få snygga och naturliga ögonbryn!

Är du ute efter att få snygga och naturliga ögonbryn? Jag har ett par tips till dig! 🙂

Jag har alltid haft rätt buskiga ögonbryn om jag får säga det själv, och jag har alltid älskat det. Ibland är jag avundsjuk på de som har smala, fina bågar som går jämt över ögonen, men de buskiga är mer jag och passar mig bättre. Hoppas jag iallafall, haha 🙂
De är dock rätt glesa och jag har letat överallt efter tips och trix på hur jag kan få fylligare ögonbryn. Det återkommande svaret blir att måla dem. Antingen har de blivit för markerade, för mörka, för ljusa eller bara sätt lustiga ut. Jag har aldrig lyckats få naturliga och snygga ögonbryn att strosa runt med.

Tills nu.

När jag stod på flygplatsen i London så kom jag i all hast på att jag behövde en ny foundation. Innan planet lyfte hann jag  packa på mig både foundation, ögonskuggor och den numer magiska ögonbrynspennan.
Efter att jag testat den så inser jag att felet inte låg i hur jag målade min bryn – jag saknade bara fel verktyg.
Den här pennan är mer som en krita och är i färgen blond. Jag har alltid valt eyeliner-liknande pennor förr och alldeles för mörka. Den här är perfekt!

För att framhäva ögonbrynen kan du sedan lägga en ljus ögonskugga precis under bågen – då har du pricken över i:et 🙂

Mitt tips är att absolut ta hjälp av dem i sminkbutikerna och be dem testa pennorna på dig samt visa hur de används för att få fram snygga och naturliga ögonbryn.
Ögonbrynspennor behöver inte vara dyrt. Jag tror att jag betalade 10 pund för den här – ett riktigt kap alltså! 🙂

Kram.

smink ögonskuggor ögonbrynspenna Få snygga och naturliga ögonbryn Få snygga och naturliga ögonbryn Få snygga och naturliga ögonbryn

Det är det lilla som gör det! 🙂 Få snygga och naturliga ögonbryn du också!
Få snygga och naturliga ögonbryn Få snygga och naturliga ögonbryn Få snygga och naturliga ögonbryn 

Fler beautytips här 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.