Göteborgsmamman

Chokladtest: Marabou Mandel & Krisp vs. Co-Co.

Gör er beredda för nyheternas chokladtest!

Hej på er! Igår kan man säga att jag och Fredrick tjuvstartade helgen med ett chokladtest här hemma. Testet blev mellan Marabous nyheter ’Mandel & Krisp’ och kundernas önskemål sedan länge: ’Co-Co’.

Mandel & Krisp har bitar av kola och mandel i sig och Co-Co innehåller – som namnet också avslöjar – kokos 🙂

Jag har alltid älskat kokos i godis, men tycker inte det är sådär jättegott annars. Kokosvatten är inte riktigt min grej, men rostade kokoschips är hur gott som helst. Jag var stensäker på att kokos ändå skulle lyckas bli min storfavorit eftersom Bounty gärna får köpas hem till lördagsgodiset.

Men vilken vann då? Jag skulle vilja säga såhär:

Marabou Co-Co: Jättegod smak, men jag tycker de har snålat lite på kokosen. På bilden kan man se att hela chokladbiten i princip är en stor kokossmet, men så var det absolut inte. Det var knappt så man såg kokosen och jag är överraskad över hur mycket den ändå lyckades smaka. 
Marabou Co-Co får 3/5 i betyg.

Maraboud Mandel & Krisp: Jag brukar inte köpa så mycket choklad utöver det som åker ned i lösgodispåsen. Jag brukar vilja variera salt, sött och choklad, men här tror jag nog att Marabou har fått över mig helt på deras sida. Jag älskar de sega kolabitarna som utan att ta överhanden ger en lyxig smak tillsammans med mandeln. Det här är en ny favorit hos mig – helt klart! 🙂 
Marabou Mandel & Krisp får 5/5 i betyg.

Har du hunnit testa de här nyheterna? Vad tyckte du? 🙂

Kanske borde vi ha ett sånt här test i bloggen varje vecka – bara testa massa nyheter i godisväg? Det hade ju varit något! Fredrick säger att jag är ett stort godismonster, men jag kan lika gärna äta kex med smör och ost på eller något färskt bröd. Jag tror det är det där lilla kvällssnacket jag gillar så mycket. Är du likadan?

Kram.

chokladtest chokladtest

Vann gårdagens chokladtest gjorde Marabou Mandel & Krisp! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Jag har än så länge bara hunnit smaka Co-Co. En riktigt söt chokladbit och jag klarar absolut inte att äta fler än två bitar innan mitt söt-behov är fyllt. Men det är ganska trevligt att ta en enkelt bit choklad till kaffet nån gång ibland!
  Ha en fin helg!

  1. Malin Stensson

   Visst är det så! Men jag önskar verkligen att jag hade samma gräns som dig – mitt söt-behov stillas aldrig 😂😂
   Kram Marie och ha en härlig helt! ♥️