Vinn ett presentkort hos Mathem! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vinn ett presentkort hos Mathem!

I samarbete med Mathem.se

Vill du vinna ett presentkort hos Mathem? Lyssna noga nu! 🙂

Hej på er! Idag är det söndag och precis som varje söndag så försöker jag planera mathandlingen inför kommande vecka. Ibland går det super – ibland får jag helt enkelt komplettera med något som tagit slut eller som jag missat. Det som är skönt är att slippa gå till affären för att storhandla. Jag tycker det tar så mycket tid från familjen och även om jag älskar att strosa runt i matbutiker så älskar jag ännu mer att kunna göra det hemifrån 🙂

Nu har jag handlat på nätet så länge jag kan minnas och tycker det är på tiden att någon av er får sätta sig ner och klicka hem varor till ett värde av 1000:-! Ni kan alltså vinna ett presentkort hos Mathem och shoppa för 1000:-!
Det enda ni behöver göra är:

 1. Motivera varför du skulle vilja vinna i kommentarsfältet.
 2. Svara på frågan: Vilket av veckans recept i familjekassen hade du velat testa? Klicka här för att se recepten!

Tävlingen avslutas nästa fredag kl. 12.00.

Vill du shoppa innan dess?

Är du ny kund så kan du använda koden GBGMAMMA för att få 200:- rabatt när du handlar för 700:-. Du betalar alltså bara 500:- för varor värda 700:-! Koden gäller till och med 28 april. 
Är du en gammal kund som använt Mathem förut så kan du istället använda koden GBG100 för att få 100:- rabatt när du handlar för 800:-. Koden gäller till och med 28 mars. 

Lycka till och shoppa på! Nu ska jag sätta mig och leta fram lite roliga recept inför kommande vecka. Imorgon blir det Meatfree Monday och jag måste hitta något vegetariskt recept att briljera med här hemma! 🙂

Kram.

Ps. Tänk på att matbutiker online inte levererar precis överallt. Kolla gärna ditt postnummer innan du tävlar! 

presentkort hos mathem

Vinn ett presentkort hos Mathem till ett värde av 1000:-!
presentkort hos mathem presentkort hos mathem presentkort hos mathem

I samarbete med Mathem.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Wow, vilken otrolig vinst! Som ensamstående mamma är det ofta tajt ekonomiskt, och det är många gånger svårt att få ihop det, vilket gör att det sällan finns utrymme för att lyxa till det med det där lilla extra. En sådan här vinst hade därför betytt otroligt mycket och gett en sådan stor glädje till mig och min lilla familj.

  Det hade dessutom underlättat livspusslet rejält, då dagarna tycks försvinna i raketfart, samtidigt som det ständigt finns tusen saker som borde göras, eller saker man rent utav drömmer om att ha tid för. Om vi vann det här presentkortet skulle vi smidigt och enkelt kunna klicka hem maten på några klick. Tänk så smidigt och bra!

  Blev lite extra nyfiken på Krämig laxpasta med vårlök och sparris som lät riktigt god.

  Kram Sanna

 2. Anna E

  Vilken vinst! Jag skulle bli så glad om jag vann, för då skulle jag bjuda mina älskade och hjälpsamma föräldrar på en riktig brakmiddag! De ställer alltid upp för mig både när det gäller allt möjligt praktiskt, ekonomi och inte minst finns de alltid där för mig känslomässigt. Därför skulle jag vilja ge dem något tillbaka, och det skulle detta presentkort kunna göra möjligt!
  Av recepten i veckans matkasse är jag mest lockad att prova “Jennie Walldéns sunny side bibimbap”. Nya idéer i spännande smaker, och så ett roligt namn!
  Hoppas du får en skön fredag 🙂

 3. Anh Le Tran

  1. Motivering:
  Jag vill gärna testa nya recept och maträtter
  Kanske till och med dekorera dem fint på assietter
  Men som student har man varken pengar eller tid
  Att lyckas laga god mat på min obefintliga fritid är en strid
  Mathem skulle verkligen underlätta vardagslivet
  Särskilt när nudlar och bröd är det andra alternativet

  2. Vill gärna testa Jennie Walldéns kokoslax med ingefära och sockerärtor, dels för att jag är dålig på att äta fisk men främst för att fisk är så fantastiskt gott!

 4. Kattis

  Jag har länge funderat på om inte näthandel skulle vara något för oss, med fyra barn bär vi hem mängder varje vecka. Nu har bilen gått sönder och på verkstaden står en vinst med shopping hos mathem.se skulle passa perfekt av många orsaker! Och tummen ur att testa om detkan underlätta vårt liv, även när bilen till oss har hittat tillbaka.

  Detta recept lät riktigt gott; Quinoaburgare med sweet chilisås och morotsstrips

 5. Magdalena Svensson

  Som ensam mamma är kassan tyvärr skral och jag vill så väldigt gärna ge mina barn bra och näringsrik mat. Att få vinna detta skulle verkligen göra mig innerligt glad då jag haft några tuffa månader med mycket sjukhusbesök med sonen Mio 6 år. Att få hem maten skulle underlätta enormt mycket då barnen ofta är trötta efter förskolan/skolan. Håller tummarna lite extra =)

 6. Anne

  Sliten mamma med hungriga ungar, magen kurrar så hudet nästan gungar. När klockan är fem är vi alla trötta, att slippa åka till affären skulle verkligen stötta.
  Quinoaburgare med sweet chilisås och morotsstrips

 7. Frida Auditore

  Quinoaburgare med sweet chilisås och morotsstrips, utan tvekan! Växtbaserad mat är så fräscht och är snällare mot både djur, natur och hälsan. Det har hjälpt mig att bli av med min konstanta huvudvärk och magsmärtor, samt minskat värken från min fibromyalgi. Dessutom är sweet chilisås bland det bästa som finns! Tjohej!

 8. Amanda

  Som student och matälskare är detta den perfekta vinsten! Älskar bra kvalité på mat, men ibland räcker tyvärr inte pengarna! Citrondoftande pasta med kycklingbacon och gröna ärtor Lät så enkelt, fräscht och gott!

 9. Sahba

  Halloj!
  Jag och min mamma brukar köpa produkter från mathem ganska ofta, och jag vet att hon tycker om det väldigt mycket. Hon brukar alltid köpa mig mat och snacks därifrån så det skulle vara kul om jag kunde ge henne presentkortet som ett tack för alla de gångerna hon har köpt mat till mig! Och om jag vann så skulle jag vilja prova “Kycklingsteak med grillade potatishalvor och chilimajo”, eftersom att både jag, mamma och min lillebror tycker om att prova nya smaker samt att vi älskar kyckling haha!

 10. Sara Lundström

  Hej ! Köttfärsbiffar med rostad potatis och äppeltzatziki hade jag viljat testa älskar att förnya matsedeln och testa nya rätter. Just nu har min man varit arbetslös i 6 månader jag har pluggat på heltid och jobbar extra så mycket jag kan hade verkligen lättat en bit från mina axlar om man hade haft det presentkortet ! 🙈🤔

 11. Nadia Walaf

  Jag skulle vilja vinna för att slippa gå och handla mat när vi är på besök i Stockholm nästa gång, och dessutom kan man ju då lägga de pengarna man sparar på något roligare än mat…
  “Jennie Walldéns kokoslax med ingefära och sockerärtor” tycker jag låter spännande.

 12. Annika Nilsson

  Aldrig hemma, alltid på språng,
  alltid jäktad, alltid mycket på gång.
  Misslyckas jämt i mathandlingsjakten,
  med Mathem.se återtar vi makten!
  Är dessutom en miljö- och tidsspar-letande detektiv,
  Mathem.se har ett riktigt roligt direktiv:
  Beställ din mat via några klick,
  Mathem.se är hos mig på ett kick!

 13. Claudia

  1. Om jag skulle vinna skulle jag bjuda hela min familj på en riktig lyxmiddag som jag skulle laga själv. Det är alltid min pappa som lagar all mat och det vore kul att kunna bjuda tillbaka någongång och överraska med en supergod tre rättersmiddag med massor av goda råvaror. Mina föräldrar har dessutom jobbat väldigt mycket den senaste tiden och varit väldigt stressade. Jag tror därför att dom verkligen skulle behöva att bara få koppla av och njuta av en helkväll tillsammans. Vi är en stor familj och det känns som att vi inte haft så mycket familjetid den senaste tiden, alla har alltid egna planer och vi äter sällan alla tillsammans. Jag tror verkligen vi alla skulle uppskatta en helkväll med familjen och skulle bli otroligt tacksam om jag fick möjlighet att få visa min kärlek till min fina familj.

  2. Jag skulle laga quinoaburgare! Dom såg supergoda, fräscha och hälsosamma ut. Dessutom är min syster vegetarian och skulle nog verkligen gilla denna rätt!

 14. Tove

  1. Jag vinner gärna för att slippa kånka hem tunga kassar i slasket – en paus från det iallafal!
  2. Tom Kha Gai lät spännande men kycklingsteaken verkar riktigt god. Hmm… svårt att välja!

 15. Ida

  Jennie Walldéns kokoslax med ingefära och sockerärtor vill jag helst laga, låter så gott.
  Hade varit jätteglad om jag vann. Den ekonomiska situationen är tuff och min älskade make fyller år i nästa vecka. Vill verkligen gärna kunna bjuda honom på en riktigt god middag och kunna fira med familjen.

 16. Jonathan

  Skulle vara fantastiskt att testa på Mathems matkasse. Skulle definitivt göra min fästmö glad att när hon kommer hem från jobbet så står middagen färdig med massa nya spännande rätter. Jag tror vi skulle i så fall vilja testa Familjekasse gluten-och laktosfri, bara eftersom jag tror vi skulle må väldigt bra att få äta gluten och laktosfritt ett tag. 🙂

 17. Christin Börjesson

  Att få vinna detta presentkort hade ju varit perfekt. när man är hemma och är mammaledig och inte alltid har fantasin på middagar eller orken att åka och handla. få de hem skickat så man kan bjuda sin sambo på en härlig middag när han sliter på jobbet varje dag. 🙂

  jag hade valt familjekassen 5 för våran lilla familj 🙂

 18. carolina dagsberg

  Åhh eftersom jag älskar geni Walldéns mat så blev jag jättesugen på att smaka hennes kokoslax med ingefäran och sockerärtor.
  Jag skulle vilja vinna för att jag är en sådan som är helt hopplös på veckohandling och matplanering. Jag försöker att göra det med det blir aldrig en rutin trots att jag hemskt gärna vill. Så kanske matkasse är något för oss?

 19. Mia Björck

  Vardagskarusellen snurrar och flera munnar efter jobbet ska mättas, Blir varm i hjärtat av tanken på att i kassabandet efter storhandling slippa svettas 🌸

 20. Maja

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna för att vi precis fått vårt andra barn, och har svårt att få tid, eller snarare att prioritera att åka och handla. Det kommer lååångt ner på priolistan just nu! Så ofta handlar vi inte förrän det blir akut, vilket resulterar i att vi 6 av 7 dagar bara äter pasta:/ Så behöver även få lite ny inspiration! Av veckans recept tycker jag att quinoaburgare med sweet chilisås låter gott!

  Mvh, Maja

 21. Alexandra Einerstam

  Det är svårt att få ihop livspusslet ibland. Vi är två mammor till två barn i åldrarna 3 och 5. Ibland kan det bli långa dagar och att gå till affären efter förskolan och handla… ja, den tortyren vill jag inte utsätta mina barn, mig själv eller andra för. Vi är många som nickar igenkännande när vi läser Emma Bouvins krönika Det här är den bästa tiden i ditt liv i DN: https://www.dn.se/sthlm/emma-bouvin-det-har-ar-den-basta-tiden-i-ditt-liv/

  Jag vill gärna testa köttfärsbiffar med rostad potatis och äppeltzatziki. Jag tror att den maträtten kan gå hem hos såväl barn som vuxen.

Annons