Nyheter till bebis och barn! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nyheter till bebis och barn!

Hallå där!

Vårens nyheter hos Skip Hop och Vinter & Bloom går då verkligen inte av för hackor. I förrgår hämtade vi ut ett paket med ett par av allt det som kommit ut nu och jag tänkte att jag skulle visa vad som låg där i 🙂

  1. Skötväska från Skip Hop. Vi har ju den här Chelseamodellen, men nu finns den även som ryggsäck! Ryggsäck är ju faktiskt ergonomiskt sätt bättre för dig att kånka runt på och då är det ju ett extra plus om den är såhär snygg!
  2. Changing Station Skip Hop.  Det här underlägget har en extra bred och mjuk innovativ kudde för bebisen som även går att ta ur. Det ingår ett etui för tvättservetter, nätficka som rymmer upp till fyra stora blöjor, på framsidan finns en ficka med dragkedja. Som en liten väska nästan! 🙂
  3. Tallrikar i set om 2 från Skip Hop. Finns in många olika djur!
  4. Hakklapp – även den från Skip Hop. Samma här – finns fler djur att välja bland.
  5. Filt från Vinter & Bloom. Vi har miljoner filtar från dem känns det som – men de är ju bara sååå fina och kommer i många olika tjocklekar och dova färger.

De har många fler nyheter (kolla in Dionos Quantum-vagn!) där ute nu inför våren och alla picnicar. Jag älskar Skip Hops termosar och flaskor – vet inte hur många vi har ståendes på dagis dock – kanske borde köpa hem några till våra egna utflykter också, haha.

Kram.

amvina chelsea skötväska chelsea skötväska chelsea skötväska chelsea skötväska chelsea skötväska vinter & bloom vinter & bloom changing station changing station skip hop chelsea skötväska

Lite nyheter till bebis och barn från Amvina, Skip Hop och Vinter & Bloom.
nyheter till bebis och barn nyheter till bebis och barn nyheter till bebis och barn nyheter till bebis och barn 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx