Slutkontroll hos Citadellkliniken & nya tights. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Slutkontroll hos Citadellkliniken & nya tights.

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

God morgon!

Hur mår ni? Jag hoppas ju såklart att ni mår oförskämt bra!
Snön faller ner här i Göteborg och hela staden är alldeles vit – det är så vackert! Har ni fortfarande snö där ni bor?

Precis efter att jag postade gårdagens inlägg så vaknade Elise alldeles brännhet. Planerna som jag hade blev därför inställda och vi stannade inne för att krya på oss istället. Vid lunch kom min syster hit på våfflor och i samband med att hon skulle hem så somnade Julia och vaknade även hon med feber en stund senare. Så trist!
Fredricks föräldrar kom hit efter lunch och när Fredrick kom hem åkte jag raka vägen till Landskrona för min slutkontroll hos Citadellkliniken. Jag kommer sakna att komma dit – de är alltid så glada och kliniken i sig ligger så vackert där precis vid vattnet. Och vilka resultat jag fick! Jag hade verkligen inga tuttar överhuvudtaget innan operationen, haha.

När jag körde hem var det snöstorm, regn, snöstorm, regn – hela vägen upp till Varberg. Det gick sakta och jag kom hem rätt sent. Elise och Julia hade fortfarande hög feber och efter varsin Alvedon hoppade vi i säng allihopa. Efter 5 timmar i bilen längtar man ganska ordentligt efter den där sängen 😉

Idag stannar vi inne och bara myser. Jag ska passa på att städa lite och ta hand om de små. Vad ska ni göra? 

Ha en härlig torsdag! Idag har en del av oss ‘turen’ att få koll på årets skatt. Eftersom det är mitt första år som egen företagare så är jag extra nyfiken. Jag har redan betalt in den preliminära skatten, men man kan ju hoppas att man skulle kunna få något tillbaka ändå 🙂

Kram på er!

Tightsen hittar du här  nya tights  nya tights  bubbleroomstyle Slutkontroll hos Citadellkliniken våfflor våfflor slutkontroll hos Citadellkliniken

Igår hade jag slutkontroll och kom hem till två febriga tjejer. Idag stannar vi inne och blickar ut över vita Göteborg istället 🙂
slutkontroll hos Citadellkliniken slutkontroll hos Citadellkliniken slutkontroll hos Citadellkliniken 

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx