Aqua Dental i Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Aqua Dental i Göteborg.

Inlägget innehåller reklam för Aqua Dental.

Hej godingar!

Hur mår ni denna lördag? Visst är det härligt med helg? Jag tycker alltid att man möts av så många leenden när det är helg – som om alla är extra glada att ha helg, vare sig man jobbar eller ej. Underbart! Mer leenden åt folket! 🙂

Vi kom precis hem till min syster för lite lunch. Mamma är på väg hit och under tiden vi är här så är det Fredricks tur att gå till tandläkaren. Jag var verkligen så otroligt nöjd när jag besökte Aqua Dental igår – mitt vita leende är tillbaka! Det jag har problem med är att jag kan få missfärgningar mellan tänderna vilket drar ner de annars så vita tänderna. Tydligen är detta tandsten och är inget vi kan påverka. Det är en myt att det påverkas av kaffe, choklad etc (även om dessa kan ge genrellt sätt gulare tänder) – tandsten kan vi tyvärr inte göra något åt. Vi kan däremot förebygga det en aning genom att använda tandtråd och borsta ordentligt mellan tänderna och inte bara på.
Jag är glad att jag vågade testa en ny tandläkarklinik i centrala Göteborg och inte behöva åka så långt för att unna tänderna lite spa 🙂

När jag kom hem fixade vi iordning påskris här hemma och sen lagade vi spaghetti och köttfärsås. Efter det tog jag en promenad och handlade med lite godis hem. När klockan blev 21 var jag så väldigt trött och tog en tidig fredagskväll. Idag är jag mycket piggare! 🙂
När Fredrick varit hos tandläkaren och sedan cyklat en bit så åker vi till hans föräldrar. En riktig familjedag helt enkelt!

Vad gör ni idag? 

Och ett stort grattis till Sahba som vann presentkortet hot Mathem! Handla på 🙂

Kram.

aqua dental påskpyssel påskpyssel påskris middagstips lördagsgodis aqua dental

Ha en underbar lördag! 

Inlägget innehåller reklam för Aqua Dental.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx