Vann rätt låt? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vann rätt låt?

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Snacka om att jag höll mig vaken med hjälp av tändstickor igår för att se klart melodifestivalen. Att lägga sig efter 22 går nästan inte längre – sorgligt nog. Jag är ju många dagar uppe strax efter 5 med Emilia (måtte hon sova längre snart!) och då är jag rätt trött när kvällen kommer. Men uppe höll jag mig och jag fick se Benjamin köra sin vinnarlåt! Vad tycker ni – vann rätt låt i år? 

Idag är det söndag och om en stund ska jag iväg till Maria för en fotokurs. Vi ska lära oss att plåta småbarn och jag kommer suga åt mig allt som en svamp – Maria har säkert miljoner tips på saker man ska tänka på när man fotar de rörliga barnen 🙂
Under tiden kommer Elise gå på kalas och när jag är klar med kursen ska jag försöka hinna en sväng till gymmet eller springa en runda ute och köpa bakteriedödande tvål inför min operation imorgon. Nu ska åderbråcken ryka! Jag trodde att kompressionsstrumpan skulle vara superdyr, men den gick ‘bara’ på 255:- – skönt, eftersom jag räknat med bra mycket mer.

Igår mös tjejerna och jag hemma hos min syster tillsammans med henne, hennes pojkvän och mamma. Vi åt köttbullar till lunch och mamma hade med sig ‘hemliga väskan’ som innehöll mängder med leksaker för barnen att leka med. Väskan är min mormor och morfars gamla och är en resväska i skinn – så charmig!
När vi var klara där åkte vi vidare mot Fredricks föräldrar och mötte upp honom där. Vi åt bullar till kaffet och beställde efter en stund pizza till middag innan vi åkte hem och kollade Melodifestivalen. Vilken dag det var – så mysig <3

Så idag är det söndag och det känns verkligen som om den här dagen kommer springa iväg. Vad ska ni göra? 🙂

Kram.

mammablogg vann rätt låt vann rätt låt mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg

Igår var en fin dag och vi fick spenderat mycket tid med de vi älskar <3
vann vann vann vann

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Sofie - gravid med tvillingar

    Åh känner igen det där. Kl 22 är gränsfall! Sen skrollar jag mobilen lite (försöker sluta) men med tanke på det är jag gärna i säng redan kl 21 🙈😊 Edwins nya favorittid är 05.00 på morgonen så det är ju bara att gå upp 🙈🙈🙈

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx