Tisdagskaffe. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tisdagskaffe.

God morgon stjärnskott!

Hur mår ni? Har ni sovit gott?
Ni skulle se mig nu – jag har fått dra på mig en vit kompressionsstrumpa som går från foten och hela vägen upp för höften – med undantag från rumpan som sticker ut där bak. Den sitter fast med ett vitt band i midjan och påminner lite om underkläder från 1800-talet. Jag vet ju inte hur de såg ut då – men stilen är densamma. Känner mig vilket som urläcker!

Den här morgonen har börjat lite… ska vi säga annorlunda? Först vispar jag ner den fyllda kaffekoppen så att allt kaffe rinner ut över hela kaffemaskinen. När jag sedan gjort en ny så hamnar Emilias vällingpulver i koppen istället för att jag uppenbarligen inte har vaknat till än. Och as we speak så här även Emilia hunnit bajsa ner kompressionsstrumpan jag skrev om för någon minut sedan. Fråga inte hur det gick till – nu ligger strumpan i tvätten och jag hoppas att den hinner torka innan vi ska till dagis. Visst kan dagen bara bli bättre nu?

Efter lämningen ska jag träffa Desirée och Maja på vår tisdagskaffe. Förhoppningsvis är Jenny med, men de hade varit sjuka i helgen så vi skulle se hur de mådde idag 🙂
När kaffen ligger i magen så måste jag jobba ikapp lite. Jag tog verkligen en ledig helg och eftersom gårdagen försvann pga operationen så kan man säga att jag haft hela 3 dagar ledigt – men vilket lyx va! 🙂 Inte känns benet något heller. Jag fick lite ont när jag dragit på mig strumpan imorse (bajsstrumpan, ni vet) och tog därför smärtstillande för att det inte skulle bli värre, men det hade faktiskt inte behövts. Skönt att det känns så bra!

Nu måste jag tvätta av mig lite och väcka de stora tjejerna – som de har längtat till dagis efter förra veckans sjukdomar!

Vad ska ni göra denna tisdag?

Kram.

tisdagskaffe tisdagskaffe mammablogg

Lämnade kameran hemma igår så det fick bli ett par från arkivet 🙂
tisdagskaffe tisdagskaffe  tisdagskaffe  tisdagskaffe  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx