Vårmodet hos Bubbleroom 2018. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vårmodet hos Bubbleroom 2018.

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

Har du koll på vårmodet 2018?

Den här våren har Bubbleroom verkligen slagit på stort när det kommer till deras vårkollektioner. Ett par av dem bar jag i London och det damp ner ytterliggare ett par favoriter nu i veckan. Jag tänkte att jag skulle köra ett litet kollage med ett par plagg som ligger mig extra varmt om hjärtat nu inför våren. Länkar till plaggen hittar ni som vanligt under bilderna 🙂

Kram.

BH / Svarta Jeans / Röd Wrap Top
Röda Byxor / Träningstights / Röd Top Dragkedja
Blå-vit Skjorta / Blommig Jacka / Blommig Blazer

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx