Påskpyssel för barn. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Påskpyssel för barn.

Letar du efter påskpyssel för barn?

Hej där! Förra veckan tjuvstartade vi påsken med att göra iordning påskriset där hemma. Det blev så himla fint och barnen älskade att sitta och knåpa där vid köksbordet! Jag letade efter påskpyssel för barn på nätet och hittade de här enkla, gula blommorna att fästa i påskriset. Det enda du behöver göra är att klippa som en liten snurra, dra åt den runt en penna och sen pilla fast den lilla blomman/rosen i riset. Så enkelt och så fint! 🙂

Jag har verkligen blivit en riktig fixar-mamma sedan jag fick barn och vid varje högtid så vill jag aldrig sluta fixa och pyssla – det är ju så himla mysigt! Ett extra plus är ju att det sysselsätter barnen och får dem att använda sin fantasi också 🙂
Förra veckan målade vi ägg, klippte ut de små blommorna jag nämnde ovan och sedan köpte jag även rub-ons på Panduro som vi satte fast på några av äggen. Istället för det traditionella riset så körde vi på körsbärskvistar – tycker det är så himla fint. Jag funderar om man kanske skulle sätta i några fjädrar i riset nu såhär i efterhand bara för att? Det hade kanske mjukat upp riset lite från de hårda äggen och grenarna? Vad tycker ni? 🙂 Kanske vita fjädrar eller sprayade i guld som jag gjorde förra året. Vi får se!

Har ni några tips på påskpyssel för barn så får ni gärna länka och dela med er! Det är alltid kul när vi kan sprida lite inspiration oss föräldrar emellan 🙂

Kram.

påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn påskpyssel för barn

Här är lite påskpyssel för barn som är enkelt att göra hemma! Låt barnen gå loss på färgen och göra sina egna ägg! 🙂
Ni får gärna dela med er av egna tips – det är bara kul att kunna variera riset och samtidigt kunna inspirera varandra 🙂 

Fler DIY-tips har ni här.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. TAnja

    åh dem har vi också köpt . Så fina. Tänkte göra dem till helgen. så enkelt för barnen också. Sen blir de så läckra. =) . ha en fin kväll KRAM