Kakel till vårt nya kök. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kakel till vårt nya kök.

I samarbete med Bygghemma.se och innehåller reklam för kakel.

Hej på er! Vet ni vad vi bestämt oss för att göra här hemma? Vi har ju lagt nytt golv i sovrummet (har jag visat det förresten?) så nu är det dags för nästa uppfräschning: KÖKET! Jag är så himla taggad – köket är något vi velat göra om länge och nu ska vi äntligen sätta igång. Det är fortfarande lite planering kvar såklart, men vi har valt ut ny kyl och frys som är mycket större än de vi har idag. Idag har vi två små, men nu väntar två stora bjässar som ska installeras hemma – med isfack dessutom 🙂 kakel

En annan sak vi funderar på om vi ska byta ut är vårt kakel. Idag har vi ett väldigt basic kakel som är helt vitt och i fyrkanter längs med diskbänken och över spisen – men jag hade velat ha något som bryter av lite. Något annorlunda.
Efter att ha spanat in Bygghemmas utbud så tror jag att jag har hittat ett par varianter som jag tycker om lite extra. Vilket tycker ni är finast?
Jag älskar ju de där lantliga tegelväggarna. Min pappa hade en sån tegelvägg i en del av vardagsrummet innan de byggde om och det var mina favoritdel i hela huset. Samtidigt tänker jag såhär: de tog ju bort den av en anledning så man kanske tröttnar? Dessutom är det ju så härligt med ljus och den vita inredningsstilen är ju min favorit i grund och botten. Så svårt!

Är det något som bytt ut kaklet hemma här själva? Är det lätt eller svårt? Värt att anlita någon eller bättre att spara pengarna och göra det själva? 🙂

Kram.

Här är mina favoriter. Hur mycket jag än älskar den där lantligastilen där man har en mörkare tegelvägg, så är jag nog ändå inne på ljust för att få upp ljuset i vårt kök. Vad tycker ni?

I samarbete med Bygghemma.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons