Göteborgsmamman

Spräckt trumhinna & Minutkliniken.

God morgon!

Hoppas ni mår superbra denna tisdag.
Idag vaknar vi i Göteborg upp till en snötäckt stad – igen. När ska våren komma egentligen? Jag är verkligen redo för lite värme, sol och att slippa 13 lager med kläder. Märk väl att jag är en tjej som fullkomligt älskar snön och gärna sitter inne när det är mörkt ute.
Fredrick säger att det alltid är snö/slask den 1a april och det känns dumt att säga emot nu. Jag fyller år i slutet av april och när jag var liten kunde vi alltid sitta ute på gräsmattan och äta korv med bröd på min födelsedag. Alltid. Det var varmt och jag gick i klänning varje år – minns ju detta som om det var igår! Vi får väl se hur det blir i år – om det blir någon klänning eller inte 😉

Igår fick jag äntligen tagit bort mina stygn, men vi hade också en tjej här hemma som gnällde över att hon hade väldigt ont i sitt öra. Elise grät och grät och grät och det var ju bara till att planera in ett läkarbesök. Medan Fredrick, Julia och Emilia (som alla 3 också är sjuka) stannade hemma så gick Elise och jag ner till Minutkliniken. Jag har sagt det så många gånger förr – men Minutkliniken har varit vår räddning många gånger. Det ligger inne i apoteket i Nordstan (finns på fler ställen) och är en drop-in-klinik. Det är så skönt att slippa väntan och tidsbokningarna utan bara kunna gå in där för att få hjälp. Tips, tips! 🙂
På Minutkliniken tittade de i hennes öron och kunde konstatera att hon hade en spräckt trumhinna på höger öra och vi gick hem med penicillin.

Vi har verkligen en riktig sjukstuga här hemma. Jag har pyttelite ont i svaljet, men annars mår jag rätt bra. De andra har hosta och är inte alls på topp.
Jag tror på att det alltid är nyttigt med frisk luft – även när man är sjuk – men eftersom snön ligger på marken idag så kommer vi ändå hålla oss inne. Det är helt enkelt för kallt.

Jag har förresten helt tagit fel på dag när det gäller Danny Saucedo-premiären vi ska gå på. Och det märkte jag sent igår kväll när jag skulle extrakolla allting. Det är inte alls den 27e (idag) utan först den 29e. Tänk vad roligt om vi hade gått dit och fått veta det först då? När ingen annan var där. Haha, nej, det är bäst att alltid extrakolla.

Nu ska jag ta hand om Emilia här hemma och vänta på att de andra ska vakna. Jag hoppas verkligen att ni slipper alla sjukdomar och får hålla er friska resten av året.

Stor kram till er!

minutkliniken mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggJag tror att jag har en muggfetisch. Jag älskar att köpa nya muggar! Det här är favoriten just nu 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Ja det var himla tur att du såg att det var fel datum! Och ang. Muggen så får du gärna tipsa mig om någon. Jag dricker just nu ur pappmuggar på jobbet, vill gärna ha en ny fin mugg som är go att dricka ur till jobbet.