Börja dagen med ett glas vatten! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Börja dagen med ett glas vatten!

God morgon!

Vilken fantastisk onsdagsmorgon. Solen skiner och Emilia tog sovmorgon till 7:30 – vad mer kan jag begära? 🙂
Jag hoppas ni mår super och känner er laddade för en ny dag.

Något jag gör varje morgon är att dricka ett stort glas vatten innan jag gör något annat. Eller, jag kissar först – men sen är det raka vägen fram till kranen som gäller 🙂 Ett iskallt glas vatten. Detta har jag gjort sedan flera år tillbaka och jag tänkte berätta varför.
När du sover på natten så rensar kroppen bort alla gifter i kroppen och med hjälp av vattnet du dricker på tom mage så spolas gifterna ut. Tarmarna sätts i rörelse och kan göra det sista jobbet för kroppen. Dessutom förbättras matsmältningen med strax under 25% – är inte det galet? Bara på grund av ett glas vatten!
Men vatten i sin helhet är både bra för hår, hud och kan förebygga njurproblem också. Så drick dina liter! 🙂

 

Efter vattnet kommer kaffet och nu sitter jag här med Emilia och vi bara myser. Emilia leker med sitt Duplo och de växande enhörningarna står i fönstret och gror. Växande enhörningar? Vad snackar hon om? Är det säkert att det bara är kaffe hon dricker?
Haha, jag hittade en så rolig sak igår när jag var på stan som ni måste se. Men jag tänkte fota det när det är klart och det tar 72 timmar.. Så ni får se det i dagarna! Ett riktigt presenttips är det iallafall, eller om ni som jag bara vill ha lite skoj med barnen 🙂 Sen är den faktiskt lärorik också på sitt lilla vis .. Ni får se helt enkelt!

Tjejerna blir hemma idag också. Eftersom jag känner mig mer förkyld än igår så bär vi säkert på smittan här hemma och jag vill inte att barnen ska smitta de andra på förskolan. Det är så tråkigt att vara sjuk och jag hoppas så många som möjligt kan få slippa det.
Vi får se vad vi hittar på. Idag kanske vi kan ta oss ut en stund iallafall 🙂

Vad gör ni idag? 🙂

Kram!

frukost salebo saleboMåste tipsa om den här sköna tröjan! Du hittar den här och den är verkligen underbar i materialet 🙂
Och på riktigt: hur goda är inte hönös runda bröd? Mums! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.