Göteborgsmamman

Premiärkväll & röda popcorn.

Hej på er!

Idag är det skärtorsdag och jag hoppas att ni mår super! Idag blev det en lite senare uppdatering än vanligt – jag hade ett kort möte imorse och ännu ett vid kl 10 och först nu kom jag ut och Emilia somnade i vagnen 🙂

Hur många är lediga nu över påsken? Ska ni hitta på något roligt? Vi ska ta det lite lugnt efter alla sjukdomar och njuta av högtidsenergin som virvlar i stan. Det är så fint pyntat i butikerna och det känns verkligen att det är ledighet på gång för många. För de som jobbar betyder ju ofta påsken lite mer betalt och det är inte fy skam heller såklart! 🙂

Igår åkte jag och tjejerna hem till mamma för att låta Fredrick friska på sig själv där hemma. Först tog Julia, Elise och jag en promenad till bilverkstaden för att hämta bilen, sen hämtade vi upp Emilia hemma innan vi körde hem till mammsen. Vi åt bullar och drack saft i solen på lekplatsen, gungade och kastade boll till hundarna. Vädret var underbart och sedan följde vi med mamma hem för att värma oss lite innan vi åkte hem igen 🙂
På vägen köpte vi lite godis till sjuklingen och popcorn till oss andra. Röda popcorn! Tyvärr var jag blond nog att tro att de skulle förbli röda efter poppandet, haha – nåja!

Idag är tjejerna tillbaka på förskolan och som de längtade. De riktigt sprang in till sina kompisar och det var med snabba steg vi gick till dagis. Så skönt att de tycker om att vara där!
Jag och Emilia är ute nu under förmiddagen och jag ska se till att få undan lite jobb innan jag tar ledigt under påsken. Emma och jag ska avsluta denna torsdag med att gå på premiär ikväll bara hon och jag. Det är inte så ofta vi ses utan barn så ikväll ska vi verkligen koppla av, äta gott och njuta av musiken!

Jag hoppas verkligen ni får en fin skärtorsdag och en uuunderbar påsk.

Stor kram till er.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn underbar dag i solen igår! Ikväll är det dags för premiär och innan dess ska det betas av jobb innan påsk. En härlig skärtorsdag! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Tittar in för att önska dig o familjen en Glad Påsk 🙂 Vi ska vara hemma, jag blev sjuk i februari, blev lunginflammation, hamnade på sjukhus med syrgas o dropp, är hemma sen ett par veckor, trött men det går framåt 🙂