Premiärkväll med Danny Saucedo & Felix Sandman. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Premiärkväll med Danny Saucedo & Felix Sandman.

God morgon!

Okej, igår var jag på världens bästa premiärshow. Danny Saucedo har precis börjat köra sin show NU här nere i Göteborg och uppträdde på Svenska Mässan The Theatre. Jag har faktiskt aldrig någonsin varit på ett så bra uppträdande med så mycket feelgood, bra musik och personlighet som den Danny bjöd på. Får ni chansen så måste ni se den. Måste!
Danny berättade mellan låtarna om hans uppväxt och hur mycket hans mamma betytt för honom genom alla upp- och nedgångar, om hur han tackade nej till ett stort kontrakt i USA och matte. Ja, ni läste rätt – matte – en av Dannys passioner här i livet.
Nej, fy så bra den var! När det var dags för sista låten så bjöd Danny upp Felix Sandman på scen för att köra vinnarlåten i årets Melodifestival. Det blev inte bättre! 🙂
Blev ni sugna på att besöka showen nu? Då hittar ni biljetterna här!  

Jag hoppas ni mår super! För det gör ni va? Nu när det är påsk och allt!
Idag ska vi åka till min farmor vid lunch – det var alltför längesen! Tjejerna håller på att packa sina väskor här hemma i rasande fart så jag får snabba på lite 😉

Här kommer ett par bilder från gårdagen!

Glad påsk på er mina älskade läsare! Hoppas ni får en fantastisk långfredag och påsk.

Kram.

danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiär danny saucedo premiärEn show ni MÅSTE se! Danny Saucedos show NU!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.