30 dagar är allt jag behöver. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

30 dagar är allt jag behöver.

God morgon.

Hoppas ni mår bra! Emilia vaknade okristligt tidigt idag och med ett par uppvak under natten också så känner jag mig som en zombie idag. Just när man tror att hon ska börja sova sig igenom nätterna 😉
Så nu sitter jag här med min enorma kopp med kaffe i en annars så ganska tyst lägenhet. Det är inte fy skam det heller.

När jag jobbade på ICA (innan Friskis&Svettis och innan jag träffade Fredrick) så bodde jag 8 km från jobbet. Om man jobbade öppning så började man  6:30 och ni vet ju hur man känner sig efter en så pass tidig morgon – jag orkade helt enkelt knappt någonting efter mina timmar utan ville bara hem och göra ingenting.
Så, för att få träningen gjord satte jag klockan på 4:15 och var ute i löparspåret 4:30. Är inte det sjukt? Inte konstigt att man var så smal 😉 Haha. När jag kom hem igen så hoppade jag in i duschen och cyklade de där 8 kilometrarna till jobbet för att sedan cykla hem efter.

Det var min rutin. För jag visste att jag inte hade disciplinen nog att gå ut när jag väl kom hem igen. Jag visste att jag skulle vara för trött och omotiverad till att träna. Och det kan ju tyckas disciplinerat att gå ut 4:30 för en runda, men då var mina tankar att “jag skulle ju ändå upp tidigt“. Och det var skönt. Det var så skönt att starta dagen så. Att starta dagen med träning och veta på jobbet sen att man hade gjort den. Jag minns att jag aldrig haft så mycket energi som då.

Nu ska jag tillbaka. Jag ska minsann ha tillbaka min energi och mina träningsrutiner. Nu vet jag hur mammalivet ser ut och var jag hittar mina luckor till motion.
Imorgon ska jag till Nordic Wellness för en mätning av min kropp – sen kör vi. Det är dags för ännu ett år av Foodbox Challenge och jag är mer taggad än någonsin. Förra året fokuserade jag mycket på löpningen – i år ska jag lägga mer vikt på att faktiskt bli starkare. Efter 3 täta graviditeter behövs det helt enkelt 🙂

Hur ser dina rutiner ut idag? Får du din träning gjord med barn hemma? Eller är det dags för en förändring? Var kan du isåfall få in din träning i ditt dagliga schema? 🙂

Nu är det dags för blöjbyte charmigt nog. Hoppas ni får en fin måndag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg islatteFår du din träning gjord med barn? Varför/varför inte? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons