Göteborgsmamman

Baklängesmarsch och Fudge-rea!

I inlägget förekommer reklam för Glamma i form av annonslänkar.

God morgon favoriter ♥

Har ni sovit gott? Jag har haft väldigt många uppvak, men inte av någon speciell anledning egentligen. Kanske är jag nervös inför min födelsedag imorgon 😉 höhö. Nej, skämt å sido – jag tror faktiskt att det beror på att Emilia var väldigt ledsen igår kväll och till slut bestämde jag mig för att ta upp henne i min säng och då somnade hon på direkten. Men det blir ju också att man sover lite spänt när man har de små bredvid sig då såklart 🙂

Idag är det dags för baklängesmarschen! Klockan 11 ses vi i Slottsskogen för att marschera för barnens säkerhet. Det här samarbetet är så spännande – både roligt och för en otroligt bra sak. Jag kommer skriva mer om det den 3e maj när det är Barnsäkerhetens dag 🙂
Det jag hoppas på nu är att vädret håller i sig, men det ska inte regna idag vad jag vet – men molnigt är det. Håll gärna en extra tumme för oss!
Och det ska bli så kul att träffa er som ska vara med! Jag fullkomligt älskar att träffa er bakom skärmarna 🙂

Vad har vi mer att göra idag? Barnen blir hemma idag så det blir lugnt på jobbfronten. Är vädret okej så fortsätter vi nog att vara ute efter marschen, annars går vi hemåt och myser här hemma.
Just det! Jag måste ju få tipsa er om Fudgen jag skrev om för ett tag sedan! Nu har de rabatt på sina produkter här! Fudgen har ju verkligen kommit och revolutionerat allt som har med hår att göra och inpackningen jag gjorde är ren magi. Just den inpackningen finns inte på rea, men kanske behöver du något annat för ditt hår? 🙂
Även Tigis produkter finns med på den här rean.

Dags att koka lite ägg och äta frukost här hemma. Hoppas vi ses i Slottis och att ni får en underbar dag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggDags för baklängesmarschen! 

 

I inlägget förekommer reklam för Glamma i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.