Göteborgsmamman

Grattis på födelsedagen!

God morgon torsdagen den 26 april ♥

Hoppas du har sovit gott älskade du.

För 28 år sedan föddes jag. För 28 år sedan hade mamma legat på förlossningen och väntat på att få träffa mig i 24 timmar. Plus de där 9 månaderna då också förstås. Till slut kom jag och hon blev mamma för första gången.

För 6 år sedan kände jag mig på något sätt lika gammal som jag är idag. Jag kände mig på något sätt så mycket äldre än de i samma ålder runt omkring mig och det kändes som om jag gjort allt, varit med om allt och sett så mycket trots min inte alltför höga ålder. Långt ifrån egentligen – jag hade varken vidareutbildat mig, hade inget eget hus, inget prestigefyllt jobb och jag hade inte hittat den rätta riktigt än. Men jag kände mig så klar på något sätt.

1 år senare träffade jag Fredrick och jag insåg att jag inte riktigt begripit var ordet ’klar’ betydde.

För snart 4 år sedan var det jag som för första gången låg där på förlossningen och födde mitt första barn. Idag fyller jag 28 år och jag inser att livet bara börjat. Att jag har så mycket att se fram emot. Så mycket att gå igenom. Så mycket att uppleva som jag inte varit med om än.

Med åren ändras också de mål vi har. Något som betydde mycket för oss förut behöver inte vara skrivet i sten resten av livet. Vi får förändras, vi får vara lite äventyrslystna, vi får pröva våra vingar. Det viktiga är att vi aldrig slutar leva. Sluta aldrig upptäcka, ge aldrig upp och tillåt dig själv att vara förbaskat glad över vem du är varje dag och hela tiden. Ingen är som du.

Så grattis på födelsedagen Malin. Lev livet och sprid kärlek. Och vet du vad? Du är förbaskat bra <3

Kram.

grattis på födelsedagen grattis på födelsedagenGrattis på födelsedagen till mig själv! Sluta aldrig upptäcka och blir aldrig klar med livet <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.